Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer een fris en jong uiterlijk!
  Rate this post

  Oud worden. We willen het allemaal. We willen het alleen niet in de spiegel zien… Waarom zou een ­rimpeltje meer of minder eigenlijk een probleem zijn? Laten we het maar toegeven: we hebben liever een mooie, goed onderhouden oldtimer dan een roestig autowrak. Het zijn allebei auto’s op leeftijd, maar bij de ene mag dat gezien worden en bij de andere niet. Er zijn verschillende methodes om móói oud te worden. Met botox of fillers kun je er nét wat beter uitzien!

  Onze deskundige, BIG-geregisterde cosmetisch arts, Babak Delavary, komt 1 keer per maand bij Skinvision. Hij gebruikt alleen tijdelijke producten op basis van ­natuurlijke en/of lichaamseigen stoffen. De injectables ­(fillers) die de arts ­gebruikt voor zijn behandelingen, zijn hyaluronzuren ­(natuurlijk bestanddeel in de huid), Radiesse ­(kalkverbinding die ook aanwezig is in tanden en botten), Stylage, Juvederm, Restylane en Botox / Bocouture.

  Botox / bocouture
  Bocouture is een gezuiverde vorm van botuline toxine. Dit is een eiwit dat wordt geproduceerd door een bacterie. Bocouture vermindert de overactiviteit van spieren. Al sinds 1980 wordt Bocouture met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gelaat, maar ook voor de behandeling van migraine en overmatig zweten. Botox wordt toegepast bij fronsrimpels, kraaienpootjes of de voorhoofdrimpels. Inspuitingen met Bocouture zorgen ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen.

  Wanneer pas je botox toe?
  – fronsrimpels, voorhoofdrimpels
  – kraaienpootjes, neusrimpels (‘bunny lines’)
  – kin, migraine, transpiratie
  – wenkbrauwlift, tandenknarsen

  Fillers
  Onder ‘fillers’ verstaan we stoffen die in de gezichtshuid worden aangebracht om rimpels en plooien (zelfs littekens) te laten verdwijnen. Ook worden ze gebruikt om bepaalde onderdelen van het gelaat te accentueren, zoals de lippen of de jukbeenderen.
  Bij Skinvision worden alleen natuurlijke fillers gebruikt op basis van hyaluronzuur. Fillers kunnen worden ­gebruikt voor volumevergroting of huidverstrakking. Na de ­behandeling zullen de lijnen in je gezicht vlakker en minder opvallend zijn en zul je een mooie gladde huid hebben. Als je ook een lipbehandeling hebt ondergaan, zullen jouw lippen voller en meer uitgesproken zijn. Als je je wangen hebt laten behandelen, zul je zien dat je vollere wangen hebt en dat jouw gezicht er jonger uitziet.
  De resultaten houden lang aan. Het is aangetoond dat de effecten van de behandelingen met het ­productassortiment van deze fillers tot 18 maanden lang zichtbaar blijven. Er wordt gebruik gemaakt van een specifieke formule van hyaluronzuur (HZ), dat van nature voorkomt in je huid. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die vlot en zachtjes in jouw huid vloeit, de probleemlijnen onmiddellijk opvult en rimpels zal verminderen. Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zul je dus meteen een verschil merken.

  Wanneer pas je fillers toe?
  – rimpels, neus-lipplooi
  – lipvolumevergroting, wallen / ogen
  – mondhoeken, handen
  – neus

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply