Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer een fris & jong uiterlijk
  Rate this post

  Ook al mogen we ieder jaar een kaarsje meer op onze verjaardagstaart uitblazen, toch willen we niet dat die leeftijd ook aan ons gezicht af te lezen is. Het lijkt echter onontkoombaar dat met het stijgen der jaren de eerste (lach)rimpeltjes en lijntjes in je gezicht verschijnen. Zelfs als je je huid altijd goed beschermt tegen de zon, niet rookt, gezond eet en er een gezonde levensstijl op nahoudt. Maar gelukkig is daar een goede oplossing voor.

  Dokter André, die een eigen praktijk in Almere heeft maar daarnaast ook op afspraak bij verschillende salons zijn spreekuur houdt, kan met injectables niet alleen de zeer fijne lijntjes én diepe rimpels in je huid laten vervagen of verdwijnen, ook kan hij hiermee ingevallen contouren herstellen. De injectables zijn grofweg in drie categorieën onder te verdelen: Botox® (of daarmee vergelijkbare stoffen), fillers en draadjes.

  Botuline Toxine A
  Alhoewel Botox® slechts een merknaam is, wordt het in de volksmond altijd gebruikt voor de werkzame stof Botuline Toxine A. Dokter André werkt met het merk Bocouture®, omdat dit middel verder gezuiverd is dan de andere merken, waardoor de kans op resistentie tegen het middel minder is. Wanneer je lichaam antistoffen gaat maken tegen de eiwitten die bij de andere merken nog aanwezig zijn, zul je steeds meer nodig hebben om het gewenste effect te bereiken en op den duur zal het niet meer werken. Met Bocouture® is de kans op resistentie dus veel minder, waardoor je het langer kunt gebruiken. Het is qua kwaliteit en effectiviteit een zeer goed merk, dat ook nog eens goedkoper is dan de andere middelen.

  Dokter André bespreekt tijdens het eerste vrijblijvende consult wat je wensen en verwachtingen zijn. Hij zal je adviseren wat de beste behandeling is, maar je mag zelf beslissen of je voor Bocouture® kiest of toch liever behandeld wil worden met een filler. Wanneer er geen medische contra-indicaties zijn, kun je meteen behandeld worden.

  Cosmetische en medische toepassingen
  Bocouture® wordt veel gebruikt om rimpels in het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen en naast de ogen te vervagen of als wenkbrauwlift, maar is ook populair bij mensen die op zoek zijn naar een effectief middel tegen spanningshoofdpijn, migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren. Het middel wordt in de spiertjes geïnjecteerd die de rimpels of klachten veroorzaken. De spiertjes ontspannen hierdoor en op den duur worden ze zelfs zwakker, zodat je minder snel terug hoeft te komen voor een vervolgbehandeling, die normaal gesproken na een maand of vier weer nodig is.

  Fillers
  De methode met fillers werkt op een heel andere manier. Fillers worden in de rimpel gespoten, waardoor deze als het ware wordt ‘uitgedeukt’. Daarnaast kan een filler ook worden gebruikt om je huid gladder, de contouren van het gezicht ronder of je lippen voller te maken. Het is een goed alternatief voor een facelift, en het ­aanbrengen van fillers op de slapen, jukbeenderen, de kaken en je kin wordt dan ook niet voor niets een ‘­liquid facelift’ genoemd. Naast de veelzijdigheid van de ­toepassingsmogelijkheden van fillers, kiezen velen hier ook voor omdat ze dan niet te maken hebben met de ­nadelen van een echt chirurgische behandeling. Daarnaast is een rimpelbehandeling of het voller maken van de lippen met fillers natuurlijk ook beter ­betaalbaar dan een chirurgische ingreep, terwijl er nauwelijks beperkingen zijn voor het uitoefenen van de dagelijkse handelingen. Dokter André gebruikt voornamelijk fillers die uit ­hyaluronzuur bestaan. Dit is een natuurlijke en in de huid voorkomende stof. Hyaluronzuur heeft een ­wateraantrekkend vermogen, waardoor de huid ­verbetert omdat de cellen die voor de collageenaanmaak ­zorgen dan beter hun werk kunnen doen. Net als bij de ­behandeling met Bocouture®, wordt ook hyaluronzuur na verloop van tijd door je lichaam weer afgebroken. Wanneer je toch het behaalde resultaat wilt vasthouden, kun je ook hier weer kiezen voor een vervolgbehandeling. Afhankelijk van welk type hyaluronzuur dokter André bij jou heeft gebruikt, duurt dit meestal negen tot vijftien maanden.

  Rimpelbehandeling met draadjes
  Draadjes worden ook met de naald in de huid ingebracht. Ze bestaan uit hetzelfde materiaal dat al meer dan twintig jaar bij operaties wordt gebruikt om de wond te sluiten. Het materiaal geeft meteen versteviging van de huid, zorgt voor extra collageenaanmaak, maar lost op den duur ook vanzelf weer op. Net als met fillers, kunnen met ­draadjes zowel de oppervlakkige lijntjes als de diepe plooien in het gezicht en de hals worden opgevuld. Door de huid met fillers en/of draadjes meer volume te geven en daarmee rimpeltjes en lijntjes te laten verdwijnen en ingevallen delen van het gezicht op te vullen, kan de uitstraling van het gezicht een geweldige jeugdige impuls krijgen. Je ziet er weer veel jonger uit zonder dat er een mes aan te pas hoeft te komen en het geeft ook geen littekens.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply