Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer die frisse en stralende blik
  Rate this post

  De maatschappij verlangt bijna van je dat je ééuwig jong blijft. Ben jij daarom soms onzeker over je uiterlijk? Wil je weer die frisse en stralende blik die je een paar jaar geleden had? Je kunt zo lang mogelijk op een natuurlijke manier van je uiterlijk genieten, zonder drastische ingrepen zoals injectables. Hoe? Dat lees je hieronder.

  Op het gebied van huidverzorging is er veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan huidverjongende gezichtsbehandelingen, acnebehandelingen, permanente make-up, peelings en permanent ontharen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en je hoeft niet direct met de botoxspuit aan de slag om dat frisse en jonge effect te creëren.

  Gezond jeugdig blijven zonder injectables
  Er zijn diverse gezichtsbehandelingen die jouw huid weer laten stralen, én waardoor je van die fijne rimpeltjes afkomt. Een voorbeeld hiervan is microneedling. Door middel van ultradunne naaldjes worden er microperforaties in de huid gemaakt. Het lichaam beschouwt die als kleine huidbeschadigingen, waardoor het herstelmechanisme gaat werken. Ook wordt de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf geactiveerd. Op deze manier laat je de huid zelf werken, en krijg je een jongere uitstraling. Zo kun je mooi natuurlijk oud worden!

  Eenvoudig van je acne af
  Een Hayoun-behandeling kan ervoor zorgen dat je eindelijk van die puistjes in je gezicht, schouders of rug afkomt. Deze 7-componentenmethode bestaat uit 5 huidverzorgingsproducten, het voedingsplan en de specialistische behandeling. Het voedingsplan/ -advies speelt bij het behandelen van puistjes een belangrijke rol. Daarmee wordt het ontstaan van puistjes van binnenuit behandeld en duurzaam vermeden. De huid wordt tijdens deze behandeling intensief gereinigd, de acne en onzuiverheden worden vakkundig en doelgericht verwijderd. Na de behandeling zal de huid er roze uitzien en uiteindelijk rustiger worden.

  Ook voor mannen
  Mannen worden steeds zuiniger op hun huid en verzorgen hun huid steeds beter. Esthetisch Centrum Tilburg is gespecialiseerd in de mannenhuid! Afhankelijk van de huidconditie en het gewenste resultaat stellen jullie samen een behandelplan op.

  Heb je vragen, dan kun je bellen naar 013-5360944. Graag geven de medewerksters van Esthetisch Centrum Tilburg een advies. Of het nu gaat om gezichtsbehandelingen of cosmeticaproducten: je bent welkom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply