Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Weer een frisse uitstraling!

  ‘Wat kijk je boos!’ en ‘Heb je wel lekker geslapen? Je lijkt zo moe…’: dooddoeners die jij niet meer kunt aanhoren. Wanneer je je stoort aan je bozige of vermoeide uitstraling, dan kunnen botox en fillers voor jou de uitkomst zijn. Lees hier waarom!

  Botox en fillers: de verschillen

  Botox (spierontspanner): De meeste rimpels (zoals de de fronsrimpels) worden veroorzaakt door herhaalde spierbewegingen. Vaak krijg je dan die ongewenste bozige gezichtsuitdrukking. Rimpels op het voorhoofd en de kraaienpootjes veroorzaken een vermoeide gezichtsuitdrukking. Technieken als de wenkbrauwlift en de mondhoeklift zorgen weer voor een frisse uitstraling. Ook kan botox worden ingezet bij lachrimpeltjes op de neus, en tegen overmatig zichtbaar tandvlees bij het lachen. De injectables verzwakken tijdelijk de zenuwimpuls naar de spiergroepen die deze rimpels veroorzaken, waardoor de rimpel vermindert en de huid ontspant. Ook overmatig transpireren van de oksels en de handen kan worden behandeld met botox.

  Het resultaat van botox kan drie tot vier maanden aanhouden, bij herhaaldelijk gebruik zes tot zeven maanden.

  Fillers (volumeherstel)

  Sommige rimpels, zoals de zogenaamde -‘rokerslijntjes’ boven de lip, worden veroorzaakt door het dunner en slapper worden van je huid en een verlies aan volume. Fillers bestaan uit hyaluronzuur en water en worden gebruikt voor het opvullen van de plooien en rimpels in je gezicht. Fillers vullen de natuurlijke voorraad van hyaluronzuur aan, waardoor de huid steviger wordt en weer meer volume krijgt. Ook worden ze gebruikt voor het contouren en het verjongen van je gelaat. Fillers worden ingezet bij het accentueren van de lipcontour of de jukbeenderen en het verminderen van lachrimpels. Ook worden ze ingezet bij het opvullen van de neus-lippenplooi en het corrigeren van afhangende mondhoeken.

  Het resultaat van fillers kan 12 tot 24 maanden aanhouden. De arts zal je adviseren welke fillers het beste passen bij jouw wensen.

  Voor een ideale behandeling van rimpels is vaak een combinatie van botox en fillers gebruikelijk. De arts kan je vertellen welke behandeling voor jou het beste is. Bij elke behandeling krijg je een natuurlijk en fris resultaat.

  Huidkliniek

  Last van een onzuivere, pijnlijke of door ziekte aangedane huid? Voor huid-problematiek als acne, eczeem, psoriasis, gesprongen adertjes of een gevoelige huid kan je bij de huidkliniek terecht van Medic Cosmetics Clinics. Maak een afspraak en laat je eens vrijblijvend adviseren door de deskundige huid-specialisten. Zij kunnen bekijken bij welke behandelingen en bij welke verzorgingsproducten jouw huid het beste gebaat is. Een professionele behandeling kan veel problemen verhelpen én voorkomen. Ook ben je hier op de goede plek voor permanente make-up en duurzaam ontharen. In sommige gevallen worden deze behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar.

  Over Medic Cosmetics Clinics

  Essentieel binnen de esthetische geneeskunde is het behoud van een natuurlijke uitstraling, zonder verlies van karakteristieke eigenschappen. Medic Cosmetic Clinics staat bekend om haar esthetisch verantwoorde behandelingen en het persoonlijke contact tussen specialist en cliënt. Medic Cosmetic Clinixs heeft als een van de eerste klinieken in Zuid-Holland de toetsing van de Inspectie van Volksgezondheid doorstaan. De medisch-cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door (BIG-geregistreerde) artsen met jarenlange ervaringen in de esthetische geneeskunde. Of het nou gaat om een ooglidcorrectie, een injectable behandeling voor verzachting van mimische lijnen, een liquid-facelift of medisch-cosmetische huidverbetering. Daarnaast worden ook non-invasieve methoden voor huid-verbetering ingezet.

  Overweeg je om een behandeling te ondergaan, dan kan je altijd een vrijblijvend consult aanvragen. In deze consulten kom je alles te weten over de behandeling en welk resultaat je kunt verwachten. De consulten zijn altijd kosteloos, informatief en discreet. Je zult je niet verplicht voelen om een behandeling te ondergaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply