Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik heb weer een heldere, frisse oogopslag’
  Rate this post

  Ik sta voor mijn werk vaak voor een groep mensen, en mijn uiterlijk én er verzorgd uitzien is daarom belangrijk voor mij. Daarom heb ik gekozen voor de plasma-ooglift. Mijn oogleden zijn op een natuurlijke manier gelift, zónder dat mensen zien dat ik iets ‘heb laten doen.’ Ik heb weer een heldere, frisse oogopslag, mét een mooie natuurlijke uitstraling. Ik zie er niet ineens uit als 25 hoor, maar het oogt gewoon allemaal nét even wat mooier. En mensen zeggen ook: ‘Wat zie jij er goed uit! Ben je op vakantie geweest?’ Dat is altijd leuk om te horen.

  De plasma-ooglift heeft als voordeel dat er geen ingreep aan te pas komt. De drempel om de behandeling te ondergaan was voor mij daarom ook lager. Daarnaast duurt de behandeling zelf maar heel kort: ongeveer een half uurtje. Ik heb mijn bovenoogleden laten liften. Er wordt eerst een verdovende crème op de oogleden aangebracht, zodat je van de behandeling bijna niets voelt. Tijdens de behandeling legt Akke alles heel rustig uit. Zo weet je wat ze aan het doen is. Dat is erg fijn.

  Akke gaf mij na de behandeling een crème mee die het genezingsproces bevorderde. Dit hielp echt! Ik had vier dagen last van korstjes op mijn oogleden, maar ik kon gewoon door met mijn dagelijkse leven. De ooglift laat géén littekens achter.

  Ik ben al jaren vaste klant bij Akke de Boer. Ze heeft een lijfstijlstudio, en zo voelt het ook echt. De beleving in de salon is heel erg prettig. Je hebt het gevoel dat je welkom bent, en door de professionaliteit heb je het idee dat je in goede handen bent. Dat geeft vertrouwen.

  Ik ben superblij met het eindresultaat en vind dat je met de plasma-ooglift op een natuurlijke manier huidveroudering kunt aanpakken. Ook kan ik mijn make-up weer beter aanbrengen, omdat mijn huid gladder en strakker is geworden. Ik heb de ooglift al aan verschillende mensen aangeraden!
  – Netty van Westen (57 jaar)

  Veel mensen merken dat in de loop der jaren hun huid slapper wordt en gaat hangen. Dit geldt niet alleen voor het lichaam, maar ook voor het gezicht. Overhangende oogleden zijn een veel voorkomend probleem. Het zorgt voor een vermoeide uitstraling, hoofdpijn en een slechter zicht. Ook wordt het lastiger om oogmake-up mooi aan te brengen. De oogleden hangen letterlijk in de weg. Gelukkig is dit te behandelen, net zoals Netty heeft gedaan, met de plasma-ooglift.

  100% strakker
  De behandeling is effectief tegen rimpels, huidplooien, kraaienpootjes, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen, mondhoeken en bovenlip. De plasmalift maakt de huid rondom je ogen tot 100% strakker en geeft na één behandeling direct al resultaat. En dat resultaat is niet na een jaar weer verdwenen, maar houdt nog jarenlang aan.

  Voordelen Plasma-medicalbehandeling:

  ✔ goedkoper dan een operatieve ingreep
  ✔ geen risico’s
  ✔ minimale bijwerkingen na de behandeling
  ✔ korte behandeltijd
  ✔ geen bloeduitstortingen, hechtingen en littekens
  ✔ geen kans op overlifting van de huid
  ✔ meestal 1 behandeling nodig voor zowel boven- als onderoogleden
  ✔ de natuurlijke uitstraling wordt behouden
  ✔ door middel van een verdovende crème is de behandeling vrijwel pijnloos

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply