Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik ben weer helemaal happy als ik in de spiegel kijk’
  Rate this post

  Ik moest er niet aan denken om in me te laten snijden, maar wat wilde ik graag wat aan die overhangende oogleden laten doen. Altijd maar die vermoeide blik, dat halve zicht en dat zware gevoel. Ik werd er doodmoe van. Maar een chirurgische ingreep zag ik echt niet zitten, dat vind ik gewoon doodeng. Ik heb het wel eens op tv gezien hoe ze dat doen. Brr, nee dat is echt niets voor mij.

  Een tijdje geleden sprak ik weer eens af met Annet. We zijn al ‘best friends forever’ sinds de basisschool, maar omdat zij jaren geleden naar een andere stad verhuisd is, zien we elkaar niet meer zo vaak. Op het moment dat ze de trein uitstapte, zag ik iets aan haar, maar ik kon het niet goed benoemen. Ze leek wel jaren jonger. Eenmaal gezellig aan de koffie, uiteraard met appeltaart, vertelde ze me dat ze wat aan haar ogen had laten doen. En inderdaad, dat was wat ik gezien had toen ik haar bij het station oppikte, ze had een heel frisse en open blik. Geen overhangende oogleden meer. Natuurlijk wilde ik er alles over weten.

  Annet vertelde me dat ze een heel nieuwe, revolutionaire behandeling had ondergaan die hetzelfde effect had als een chirurgische ooglidcorrectie. Maar er was geen scalpel aan te pas gekomen. Het bleek te gaan om PlexR, Plasma Next Generation. Met dit apparaat worden plasmaflitsjes vlak boven de huid gegeven. Kleine huidcelletjes in de huid verdampen hierdoor als het ware waardoor de huid samen trekt. Voor de behandeling begon, was er verdovingscrème op haar oogleden aangebracht en daardoor had Annet slechts wat lichte tintelingen gevoeld, maar het was niet pijnlijk geweest. Omdat ze best veel overtollige huid had, is ze nog een keer teruggegaan voor een tweede sessie. Ze heeft trouwens ook gelijk haar kraaienpootjes aan laten pakken. Ze liet me op haar mobiel nog wat voor- en nafoto’s zien. Haar oogleden waren de eerste dag wat gezwollen. De korstjes die door de plasmaflitsjes waren ontstaan, waren er na een paar dagen afgevallen en hadden niet eens littekens achtergelaten. Het resultaat was echt geweldig. Dit wilde ik ook!
  Annet had zich bij TheBodymanager laten behandelen en de volgende dag ben ik gelijk op internet gaan kijken om er meer over te lezen. Naast de ooglidcorrectie bleek de PlexR nog veel meer toepassingsmogelijkheden te hebben, zoals een acnebehandeling wat een perfecte oplossing zou zijn voor mijn zoon!

  TheBodymanager is aangesloten bij de NVCG. Ik wist niet precies wat het was en heb het opgezocht. De afkorting staat voor Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Het is een soort keurmerk dat de kwaliteit van cosmetische behandelingen waarborgt en doorlopend verbetert. De cosmetisch artsen die dit keurmerk mogen voeren, moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen en worden regelmatig bijgeschoold. Die wetenschap wekte bij mij genoeg vertrouwen om de stap te wagen en een afspraak te maken. En daar heb ik absoluut geen spijt van gehad! Ik ben tegenwoordig weer helemaal happy als ik mezelf in de spiegel zie. Ik lijk wel tien jaar jonger! En ik krijg ook vaak te horen dat ik er zo goed uitzie. Daar word je toch helemaal blij van?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply