Rate this post
 • ‘Weer helemaal in shape!’
  Rate this post

  Ik ben een echte planner: in de ochtend weet ik al precies wat er die dag allemaal op het programma staat en wat er gedaan moet worden. Dat is nodig, want ik heb een drukke baan en een rijk sociaal leven. Ik probeer mijn dag daarom zo goed mogelijk in te delen, zodat ik er het maximale uit kan halen. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat je mij nooit in een sportschool aan de apparaten hebt zien ‘hangen’. Dat kost me gewoon veel te veel tijd en het levert mij niet snel genoeg resultaat op.

  Sporten was sowieso niet mijn ding. Maar toen ik de 40 gepasseerd was, merkte ik dat ik niet meer zo strak in mijn vel zat. Ik kreeg die bekende zwabberende ‘kipfiletjes’ onderaan mijn bovenarmen, mijn benen vertoonden cellulite en zo langzaamaan werd ik ook steeds zwaarder. Dat begon me steeds meer te storen, dus ben ik eens gaan kijken hoe ik dat snel en effectief kon aanpakken. Tijdens een zoektocht op internet kwam ik het fenomeen ‘bodyteccen’ tegen en mijn belangstelling was meteen gewekt: in slechts twintig minuten een full body work-out doen en merkbare en zichtbare resultaten binnen korte tijd. Bij mij in de buurt.

  Dat is inmiddels drie maanden geleden en de veranderingen aan mijn figuur beginnen ook anderen op te vallen. Het is weer mooi strak en mijn huid is ook veel gladder en steviger geworden. Ik had het nooit van mezelf verwacht, maar ik vind de trainingen geweldig! Het geeft me een lekker gevoel. Je raakt niet moe en bezweet en daardoor kun je het één of twee keer in de week heel goed inplannen tijdens een verloren uurtje op de dag of avond. En dat terwijl ik altijd een hekel had aan sporten. Maar dit is zó anders. Eigenlijk moet je het gewoon zelf ervaren. Voelen is geloven!

  Karin (42 jaar)

  Wat is ‘bodyteccen’?

  Bodyteccen is de EMS-training die wordt gedaan met de Miha Bodytec. ‘EMS’ staat voor Elektro Musculaire Stimulatie oftewel elektrische spierstimulatie. Tijdens de training draag je onderkleding van speciaal materiaal met daaroverheen een vest waaraan elektroden gekoppeld zijn voor je arm-, been- en bilspieren. Gedurende twintig minuten worden je spieren door middel van laagfrequente elektrische impulsen effectief gestimuleerd. Dit zorgt op een snelle manier voor de opbouw van spierweefsel, stimulatie van het metabolisme, stroomlijning van onderhuids vetweefsel en versteviging van de huid.

  Uitgebreid sportaanbod

  Bij Family Sports kan iedereen vanaf 16 jaar terecht voor een uitgebreid sportaanbod. Er zijn groepslessen FamilyShape, Zumba, Spinning, Pilates, Yoga en FamilyBoxing. Voor senioren zijn er aangepaste sportlessen. Als je individuele aandacht en advies tijdens het sporten prettig vindt, dan is personal training iets voor jou. Er wordt speciaal voor jou een persoonlijk schema samengesteld, afhankelijk van jouw doelen. Ook voor sportspecifieke doelen, zoals voetbal, tennis en golf, of gewoon voor de lol met je vrienden, familie of collega’s is deze vorm van personal training heel geschikt. Ga langs voor een proefles en ervaar de gezellige sfeer en de sportieve mogelijkheden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply