Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Weer helemaal rustig in mijn hoofd’
  Rate this post

  Cliënte Yvonne: ‘Alhoewel het best goed met me ging, had ik toch steeds het gevoel dat alles te snel ging en ik het steeds maar niet kon bijbenen. Ik kwam niet meer echt tot rust, ook in het weekend niet. En halverwege de vakantie begon de onrust altijd weer de kop op te steken. Dat gevoel had ik al een hele tijd en dat was niet fijn.’

  ‘Toen ik van een collega hoorde dat ze regelmatig naar Gemma gaat voor een Access Bars sessie en zich daardoor zoveel beter voelt, heb ik ook een afspraak gemaakt. Ik begrijp niet hoe het kan, maar na een uur was ik voor het eerst sinds lange tijd weer helemaal rustig in mijn hoofd. Wat een verrassing en wat een opluchting… Dat gevoel is nog een tijdje gebleven en ik ga het nu bijhouden. Ik verheug me al op de volgende keer!’

  Tijdens een Access Bars® sessie van Access ­Consciousness wordt je hoofd op bepaalde plekken zacht vastgehouden. Je ligt gewoon met je kleren aan. Je mag heerlijk relaxen, want je lichaam pakt zelf het proces op. Dit proces is te vergelijken met het opschonen van je computer, maar dan in je hoofd. Er ontstaat een gevoel van ruimte en helderheid en meer fysieke ontspanning. Bij herhaling breiden de resultaten zich vanzelf uit.
  Zie voor meer informatie www.gemmarooijakkers.com of bel mij even op 06-14191686.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply