Rate this post
 • Weer in balans met homeopathie
  Rate this post

  Als je iets mankeert, merk je dit aan de symptomen. De wetenschap heeft aan een combinatie symptomen namen van ziektes gegeven. Als je bijvoorbeeld rillerig bent en keelpijn hebt, en je lichaam doet zeer, dan heb je griep. Als je het ene moment overdreven blij bent en dan weer heel somber, ben je manisch depressief. En ga zo maar door.

  Bij klassieke homeopathie zijn de ­symptomen allen een uiting van het niet in balans zijn van je levenskracht. Deze uiting komt op jouw zwakke plek naar buiten. Die plek kan ook erfelijk bepaald zijn. Vaak worden deze symptomen onderdrukt. De eigenlijke oorzaak van het niet in balans zijn, wordt niet meegenomen in het genezingsproces. Dit doe ik, als homeopaat, wel. Door alle symptomen die je nu hebt, je levens- en ziektegeschiedenis, de erfelijke eigenschappen, jouw stemmingen en eigenaardigheden te onderzoeken en daar het meest gelijkende homeopathische middel op te geven, kan jouw levensenergie weer in balans komen. Als je levenskracht weer gezond is, verdwijnen de symptomen.
  Homeopathische middelen worden gemaakt van natuurlijke materialen, zoals planten, dierlijke producten en mineralen. Van baby tot puber, van volwassenen tot mensen op hoge leeftijd: homeopathie kan je helpen om weer in balans te komen. Dit geldt zowel voor fysieke als emotionele en mentale problemen. Zodra je iets mankeert dat niet meer vanzelf overgaat, kan klassieke homeopathie jou op een natuurlijke manier helpen!

  Een consult bij mij komt in aanmerking voor vergoeding in het aanvullende pakket van je ziektekostenverzekering. Zie de verzekeringsvoorwaarden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply