Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer in contact met je lichaam
  Rate this post

  Als je geconfronteerd wordt met de diagnose ‘borstkanker’, stort je wereld in. Naast alle paniek en onzekerheid bij jou en je omgeving komen er vele vragen en onderzoeken op je af. Voetreflexmassage kan van begin tot eind een goede ondersteuning bieden in dit hele proces.

  In de eerste fase van shock en verwarring kan een voetmassage troost en ontspanning bieden, zodat je je lijf weer even op een prettige manier kunt ervaren. In de periode van behandelingen heeft voetreflex een helende werking, want het helpt om gifstoffen af te voeren en het zelfgenezend vermogen van je lichaam te stimuleren.
  Een massage van de voeten is in deze periode niet alleen heel prettig, maar door middel van de juiste aanraking door een gespecialiseerde therapeut worden blokkades opgeheven. Daardoor vermindert stress, gaat het bloed beter doorstromen en wordt het immuunsysteem versterkt.
  Recent is in een ziekenhuis in Breda een pilotstudie gedaan door mijn Total Health opleiding VoetreflexPlus naar de effecten van voetmassage bij patiënten met borstkanker. Uit de resultaten bleek dat de patiënten minder last hadden van de bijwerking van de chemokuur. Dit gold ook voor andere vormen van kanker. Ook de zorgverzekeraars erkennen het belang van voetreflexmassage, en daarom worden mijn behande­lingen vergoed. Graag ben ik een steun voor je!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply