Rate this post
 • Weer in contact met je ware zelf
  Rate this post

  Op 1 maart openen de deuren van Studio Be Senze aan het Dreesplein 1 in Naaldwijk. Een fijne, warme studio waar rust, bewustwording en leren ‘zijn’ zonder iets te moeten centraal staan. Je kunt hier terecht voor yoga, HSP-coaching, huidverzorging, massages en ayurvedische workshops.

  Eigenaresse Jessica van der Ende heeft zelf een heel pad afgelegd om nu met heel haar hart Senze te openen. ‘Ik ben hooggevoelig en heb daar in het verleden niet altijd naar geluisterd. De ‘doe’-yangcultuur is zó in ons verweven. Tot ik wel moest luisteren… Ik heb eerst meer dan een half jaar door Azië gereisd om te leren van de oosterse wijsheden zoals boeddhistische meditatie, yoga en ayurveda. Toen ik weer thuis was, begon een innerlijke reis: de reis van hoofd naar hart. Het is hard werken om bepaalde overtuigingen los te laten of om te buigen. Een mooie uitdaging was daarin mijn Yin Yoga-opleiding, een meditatieve vorm van yoga die ruimte creëert om stilte en zachtheid te ervaren.’

  Jezelf ontdekken
  ‘Na 12,5 jaar eigenaresse van huidverzorgingsinstituut Dermo Vite geweest te zijn, heb ik besloten om deze te transformeren naar Be Senze. Een fijne plek, waar echte aandacht, gezien worden en werken vanuit sensitiviteit ervoor zorgen dat jij jezelf weer kunt gaan ontdekken: ‘wie ben ik echt?’ ‘Wat wil ik echt?’ en je leert juist dat je uniek bent en er mag zijn. Dit doen we door een totaalpakket aan te bieden van yoga, coaching en persoonlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen die erop gericht zijn de natuurlijke balans weer te herstellen. Ayurveda is hierbij de rode draad binnen Senze.’

  Terug in balans
  ‘Een disbalans zorgt voor ongemakken op alle fronten in je leven. Wij kijken waar je uit balans bent geraakt, om zo samen te werken om jouw balans weer terug te krijgen. Zo biedt niet alleen yoga een mogelijkheid om meer uit je hoofd te gaan, maar bijvoorbeeld ook onze unieke Shirodara-behandeling. Ook zullen er inspirerende workshops gegeven worden, zoals een hooggevoeligheidscursus (‘De Kracht van sensitiviteit’) en Ayurvedische workshops (‘Ayurveda in je dagelijks leven’, ‘Ayurveda en de vrouw’ en ‘Ayurveda voor Kids’).’

  YogaSenze
  Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga en werkt met acupunctuurpunten. De yoga wordt in 6-weekse cursussen gegeven. Elke afzonderlijke houding wordt in Yin Yoga minutenlang vastgehouden. Op deze manier maak je diep contact met wat binnenin je leeft en leer je om jezelf over te geven aan alles wat zich aandient.

  InnerSenze
  InnerSenze is coaching en hooggevoeligheidsbegeleiding. Op dinsdag 10 maart start de HSP-cursus: een 6-weekse cursus waarin je jouw hooggevoeligheid leert begrijpen, tools krijgt om van je hooggevoeligheid je kracht te maken, beter bij jezelf te blijven en je intuïtie versterkt.

  Friday Senze
  Friday Senze is een 2,5 uur durende workshop met een mooi thema die je via meditatie, yoga, dans en muziekexpressie diep naar binnen leidt. Het is een workshop waarbij je op een bewegende manier geraakt wordt en je tools aangereikt krijgt om in jouw eigen’wijze’ levenspad mee aan de slag te gaan.

  En verder zijn er DermoSenze (huidverzorging, massages, IPL, holistische behandelingen), AyurSenze (ayurvedische behandelingen en workshops) en PediSenze (pedicure- en voetreflexzonebehandelingen).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply