Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer in je eigen kracht
  Rate this post

  Het leven van een kind in deze tijd en in deze maatschappij, waar veel van kinderen wordt verwacht, gehoopt en geëist, kan soms erg stressvol en beklemmend zijn. Dit kan aan veel verschillende dingen liggen, zoals de opvoedingsstijl en communicatie van ouders, de sociale overbelasting van kinderen (school, sportclub, muziekles enzovoort), de eigen positie en ruimte binnen het gezin, technologische ontwikkelingen en overige (soms traumatische) levenservaringen die kinderen kunnen hebben.

  Het is belangrijk dat een kind zijn / haar tijd en ruimte krijgt en kan nemen om zo nu en dan even stil te staan bij belangrijke dingen in het leven, zoals ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik?’ en ‘hoe voel ik me?’. Door even naar binnen te gaan bij jezelf, kun je achter belangrijke informatie komen die een bijdrage kan leveren aan je creativiteit en aan een brede, liefdevolle en evenwichtige persoonlijkheidsontwikkeling.

  In mijn praktijk voor hypnotherapie en integrale psychosociale therapie werk ik naast volwassenen ook met kinderen.
  Doordat kinderen nog heel gemakkelijk in een eigen belevingswereld / fantasie kunnen ‘kruipen’, is het werken met hypnose goed toepasbaar bij kinderen. Thema’s die regelmatig naar voren komen, zijn (on)zelfzekerheid, pesten, concentratieproblemen, slaapproblemen, bedplassen, stotteren, angsten, verlies / rouw en traumaverwerking. Blokkades en belemmer­ingen bij kinderen (en eventueel bij ouders) kunnen goed behandeld worden.
  Daarnaast bied ik meditatielessen aan ­volwassenen en kinderen, waarbij je onder andere kunt leren weer in je eigen kracht te staan, je beter te concentreren en meer liefde te uiten naar jezelf en je omgeving. Dit bied ik aan in mijn praktijk en sinds een halfjaartje ook op de Bewustzijn School in ­Amsterdam
  (www.debewustzijnschool.nl).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply