fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Weer in shape!

  Toen je die laatste oliebol verorberde, wist je het zeker: vanaf 1 januari 2018 zou je je gezonde leven écht gaan oppakken. Inmiddels is het nieuwe jaar in volle gang, maar zijn je goede voornemens foetsie. Je verlangen om in de zomer­maanden strak over het strand te flaneren is echter nog niet verdwenen. Ga niet bij de pakken neerzitten en kom in actie! Wist je dat er naast gezond eten en veel bewegen ook verschillende goede methoden bestaan die jou op weg helpen naar een strak figuur? (En nee, je hoeft echt niet onder het mes!)

  ‘Fitter en energieker’
  Altijd excuses en uitvluchten zoeken om niet te gaan sporten en af te vallen. Maar uiteindelijk ben ik toch samen met een vriendin de uitdaging aangegaan. Een heerlijke combinatie van een warmtecabine om in te sporten en een ozon­therapie voor een betere doorbloeding. De voedingsadviezen en deskundige begeleiding hiernaast zorgen ervoor dat ik me, ondanks mijn reuma, fitter en energieker voel. Het resultaat 3 maanden later: 6,3 kg afgevallen en 24 centimeters kwijt. En als het even tegenzit, dan word je weer gemotiveerd om weer door te gaan!

  – Ina

  Plaatelijke vetverbranding
  Een variatie op de bodywrap is de icewrap. Waarom is deze zo effectief als je graag wat vet wil verliezen? De icewrap werkt op basis van radio­frequente met een heel hoog vermogen. Wanneer deze golven de huid binnendringen, worden die omgezet in warmte-energie. Omdat de huid tegelijkertijd gekoeld wordt, blijft het huid­oppervlak beschermd. De warmte-energie dringt door tot in de onderste huidlaag (de vetlaag) en in de middelste huidlaag, waar de collageen- en elastinevezels zich bevinden. Deze vezels zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. De warmte-energie zorgt voor plaatselijke vetverbranding en de aanmaak van nieuw collageen. De doorbloeding verbetert en de stofwisseling in de vetcel wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor huidversteviging, een gladdere huid en omvangvermindering. De volgende zones zijn te behandelen: buik, ‘lovehandles’, billen, benen, ‘zadeltassen’, bovenarmen, gezicht en onderkin.

  Hallo perzikhuidje!
  Gezond eten en sporten dragen bij aan het ontwikkelen van een mooie, gladde huid. Toch kan het zijn dat je ondanks je inspanningen toch last blijft hebben van die putjes, deukjes en bobbeltjes in je benen en billen. Gelukkig bestaan er veelbelovende behandelingen voor cellulite, zoals de compressietherapie. Hoe het werkt? Je ligt in een luchtdrukpak, waar lucht wordt ingebracht en weer afgezogen. De massagetechniek stimuleert de bloedcirculatie en de lymfecirculatie. Op die manier kunnen afvalstoffen uit het lichaam worden verwijderd en kan het overtollige vocht afgevoerd worden. Omdat je je tijdens de behandeling kunt ontspannen, voel je je daarna meer uitgerust en minder gestrest. Je benen voelen minder gespannen en stijf aan en je huid zal er beter en gezonder uitzien. Na een aantal behandelingen zul je daarnaast merken dat je figuur strakker wordt.

  Pak je probleemzones aan
  Bodywraps zijn, in combinatie met de compressietherapie, een effectieve manier om van je vet én cellulite af te komen. Je lichaam wordt gewikkeld in een bodywrap. De bodywrap bevat werkende stoffen die vetten, cellulite en (lokale) vochtophopingen intensief aanpakken. Je neemt, met de bodywrap om je lijf, plaats in het compressiepak van de compressietherapie. Onder een wisselende luchtdruk geniet je van een ontspannende massage. De massage stimuleert het metabolisme, je bloedsomloop en je vochtafvoering. Je huid zal gladder en steviger worden en de putjes en bobbeltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dat geldt ook voor je eventuele striae.

  Women’s Line
  Voor álle genoemde behandelingen geldt dat deze tot het beste resultaat leiden als je blijft doorgaan met gezond eten en bewegen. Je zult dan ook blijvend kunnen genieten van je nieuwe figuur. Soms is het lastig om je leefstijl om te gooien. Misschien heb je wel de neiging om een crashdieet te volgen. Persoonlijke en deskundige begeleiding op alle fronten van het afvalproces is dan dé uitkomst voor jou. Dit kan bij Women’s Line! De personal coaches ondersteunen je uitvoeren van de bewegingen in de TFM-cabine en voeren de therapieën uit. Tijdens deze deskundige begeleiding bij Women’s Life word je ook ondersteund met voedingsadviezen. Maar voordat je aan de slag gaat, worden eerst jouw doelen en voorkeuren besproken en opgesteld in een persoonlijk plan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply