Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Weer een jeugdige & frisse uitstraling
  4/4 - (1 stemmen)

  Ook al ontstaan er rimpels en lijntjes, verslappen de contouren en verliest je gezicht, als gevolg van veroudering en vermoeidheid, haar jeugdige uitstraling: het is nooit te vroeg of te laat om de tekenen van veroudering tegen te gaan.

  Het Franse cosmetica-instituut Guinot kwam onlangs met een geavanceerd apparaat op de markt: de ­Hydradermie. Het apparaat is onderdeel van behandelingen die de huid en gezichtscontouren zichtbaar verjongen dankzij drie unieke functies: het verhogen van de biologische en cellulaire activiteit en de stimulatie van de spieren van het gezicht. De behandelingen zijn hét alternatief voor dure cosmetische ingrepen of geavanceerde huidverzorgings­producten tegen huidveroudering. Het geeft direct ­resultaat, is pijnloos én ook nog eens betaalbaar voor elk budget.

  Een jongere huid
  Tijdens een beautyconsult wordt bekeken welke behandeling het best bij jouw huid past. Bij een Hydraderm Youth-behandeling wordt met behulp van moleculaire en thermische energie de cellulaire activiteit van de jonge huid hersteld. Als je ouder wordt neemt de celactiviteit van de huid namelijk af. Je cellen verliezen energie en vermenigvuldigen zich minder snel. De synthese van elastische vezels wordt langzamer waardoor de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden. Tijdens de behandeling neemt de cellulaire activiteit toe. Elke behandeling is maatwerk en wordt helemaal op jouw huidtype afgestemd. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, wordt je huid gehydrateerd, verzacht, gevoed en/of gezuiverd. Rimpels verminderen, schade door de zon wordt hersteld en je krijgt een heldere teint. Het resultaat is direct zichtbaar.

  Liftend effect
  Niet alleen de celactiviteit van je huid neemt af bij het klimmen van de jaren, ook je spieren verslappen. Om een strak lichaam te houden, kun je oefeningen doen. Maar wat moet je doen om de spieren in je gezicht in ­conditie te houden? Met de HydradermieLift-behandeling worden de spieren in je gezicht gestimuleerd om weer ­actief te worden om zo je gezichtscontouren te ­verstevigen. Daarnaast activeert de de behandeling ook de transportcapaciteit van het lymfestelsel waardoor je gezichtscontouren verfijnen. Eigenlijk zou je kunnen stellen dat de toename van spierspanning voor een soort ‘body-building-effect’ zorgt waardoor je gezichtscontouren worden gelift en contouren worden versterkt. Het maakt de uitstraling van je gezicht gelijk een stuk jonger.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply