Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer jong in een handomdraai
  Rate this post

  Het overkomt ons allemaal wanneer we ouder worden: de huid wordt slapper en er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Natuurlijk wil jij er goed uit blijven zien. Toch gaat het veel vrouwen (én mannen) te ver om nu hun toevlucht te zoeken tot botox, fillers of een bezoek aan de plastisch chirurg voor een facelift. Ben jij ook zo iemand die liever niet wil dat er in je huid geprikt of gesneden wordt, dan is er goed nieuws voor jou!

  De Jett Plasma Lift is een nieuwe, revolutionaire techniek om de huid te liften en te verstrakken zonder te snijden of te hechten. De behandeling is zeer aangenaam en effectief tegen rimpels, acne, pigment, ouderdomsvlekken (zoals op de handen), huidplooien, kraaienpootjes, huidzakken en het liften en boosten van de ogen. Ook de mondhoeken en de bovenlip kunnen aangepakt worden. Daarnaast kunnen de volgende onderdelen behandeld worden: decolleté, handen, huid, onderarmen en het liften van de billen. Na één behandeling heb je al zichtbaar resultaat.

  Een verjongende boost
  Plasma zorgt voor een direct liftend en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume. In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 4 of 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

  Strakker in je vel
  Een gave huid in een strak lichaam… Blijft het wat jou betreft bij dromen? Of ga je écht aan de slag ermee? Wat zou het mooi zijn als er een systeem zou zijn waarbij je niet alleen afslankt, maar waarbij je ook nog eens ­lipodeem en oedeem aanpakt…Dat systeem bestaat! De firmingbooster met infrarood werkt met verschillende programma’s voor afslanken, het behandelen van cellulitis en vetophopingen, huidversteviging en -verbetering, lymfedrainage en meer. Aangeraden wordt om de behandelingen wekelijks of twee maal per week te ondergaan, gedurende een aantal weken.

  Veilig vet weg
  De i-lipo laser voor laserliposuctie geeft jouw lichaam opnieuw vorm en vermindert cellulitis. Deze laserliposuctiebehandeling is veilig en pijnloos en je ziet al zichtbare resultaten in slechts 20 minuten, zonder operatie en zonder herstelperiode. Het wordt aangeraden om twee behandelingen per week gedurende vier weken te ondergaan. Alle delen van het lichaam waar vet wordt opgeslagen, kunnen worden behandeld: de taille, dijen, armen, benen en zelfs onder de kin. Gemiddeld kan er zo’n 10 procent vet worden verwijderd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply