Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer jong in een handomdraai
  Rate this post

  Het overkomt ons allemaal wanneer we ouder worden: onze huid wordt slapper en er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Je wilt er natuurlijk goed uit blijven zien, maar om nu hun toevlucht te zoeken tot botox, fillers of een bezoek aan de plastisch chirurg voor een facelift, gaat veel vrouwen (én mannen) net een stapje te ver. Ben jij ook zo iemand die liever niet wil dat er in je huid geprikt of gesneden wordt, dan is er goed nieuws voor jou!

  De plasmalift is een nieuwe, revolutionaire techniek om de huid rondom de ogen te liften en te verstrakken zonder te snijden of te hechten. De behandeling is effectief tegen rimpels, huidplooien, kraaienpootjes, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen. Ook de mondhoeken en de bovenlip kunnen aangepakt worden. De plasmalift maakt de huid rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct een langdurig resultaat, al na 1 behandeling. Het resultaat zal jarenlang aanhouden.

  Een verjongende boost
  Plasma zorgt voor een direct liftend en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastinevezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume. In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 1 of 2 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. In enkele gevallen is er, na de eerste behandeling, nog 1 kleine nabehandeling nodig.

  Snelle hersteltijd
  De behandelde huid kan een lichte zwelling vertonen die gemiddeld 2 dagen kan duren. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde ‘crusting’ van de huid, wat betekent dat er een veelvoud aan minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 5 dagen en zullen uiterlijk na 7 dagen volledig zijn ver­dwenen. Overigens is het wel belangrijk dat de huid in de dagen na de behandeling wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply