Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer een jonge en stevige huid
  Rate this post

  Hoe goed je je huid ook verzorgt, littekens en ­beschadigingen aan je huid zijn niet altijd te voorkomen. Om maar te zwijgen over de gevolgen van huidveroudering. Met de nieuwste technieken kun je er echter wel zelf voor kiezen om je huid er beter en jonger uit te laten zien.

  Met de ResurFX laser, de meest innovatieve laser voor huidverbetering en -verjonging kun jij je eigen uiterlijk een flinke boost geven. ‘Na deze laserbehandeling oogt de huid direct jonger, is het egaler van kleur en voelt het steviger aan. Zelfs littekens en striae zijn daarna minder duidelijk zichtbaar’, vertelt Trieneke Hengst van de Huidpraktijk Heerenveen enthousiast.
  Deze laserbehandeling is geschikt voor mannen en vrouwen die over weinig tijd beschikken, maar wel aandacht hebben voor de kwaliteit van hun huid.

  Uniek
  De ResurFX laser is uniek in zijn soort omdat hij gebruikmaakt van een patroonscanner. Deze gekoelde CoolScan scanner zorgt ervoor dat de laser met minder energie toch vele malen dieper in de huid komt. ‘Dat betekent dat het resultaat niet alleen beter is, maar ook de gevoeligheid van de behandeling een stuk minder is dan bij traditionele lasertherapieën, zoals onze vorige gefractioneerde laser­behandeling’, vertelt Trieneke. ‘Nu kunnen we dus, op een vrij aangename manier, ervoor zorgen dat er direct een zichtbare verbetering in de textuur van de huid komt, dat er minder lijntjes zijn en dat de huid strakker wordt.’

  Werking
  De laser activeert de celdeling in de huid en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastische vezels in de diepere huidlagen. Het oude weefsel wordt opgeruimd en daarvoor in de plaats komt nieuw weefsel. Uiteindelijk krijg je gezonder en steviger weefsel terug. Scheurtjes en schade in het bindweefsel worden met deze ResurFX fractionele laser hersteld. ‘Het mooie is dat de hersteltijd ook nog eens minimaal is. In combinatie met onze breat­hable ­camouflage Lycogel is het opnemen van vrije dagen ­voorgoed verleden tijd!

  Hoeveel behandelingen?
  ‘Met behulp van ons Observ huidanalyseapparaat kunnen we in de huid kijken en huidaandoeningen en behandel­resultaten direct zichtbaar maken. Hoeveel behandelingen nodig zijn, is alleen te zeggen na de intake, omdat dat van persoon tot persoon kan verschillen. Feit is dat er al na iedere behandeling een verbetering van de huid is te zien.
  Het aanmaken van nieuw weefsel (collageen en elastine) is een lang proces en zal drie tot zes maanden duren, waardoor het het definitieve, en dus blijvende, eindresultaat pas later zichtbaar is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply