Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer lekker én strak in je vel
  Rate this post

  Veel vrouwen zullen het herkennen: zodra je moeder bent, blijft er weinig tijd voor jezelf over. Natuurlijk geniet je enorm van je gezin, ben je dol op je partner en je kinderen, maar toch blijft het ook belangrijk om jezelf niet te vergeten. Met een verantwoord voedingspatroon en een fit lichaam kun je de drukte en stress namelijk veel beter de baas. 

  Maar hoe breng je die discipline op? Wat jij nodig hebt is een stok achter de deur. Iemand die je motiveert en stimuleert en precies weet wat jouw doelen zijn en waar jouw grenzen liggen: een personal trainer! Als jij de drive hebt, doet de personal trainer de rest. En eigenlijk is het voor iedereen geschikt! Ook wanneer je (nog) geen kinderen hebt en je voor wilt bereiden op een eventuele zwangerschap is deze manier van begeleiding heel waardevol. Met de juiste voedingsadviezen in combinatie met gerichte training lukt het afvallen dan ineens wel. Je voelt je veel fitter en gezonder wat alleen maar van pas kan komen wanneer je in verwachting raakt.

  Tijdens en na de zwangerschap
  Maar ook tijdens een zwangerschap kan een personal trainer veel voor je betekenen. Denk maar eens aan ongemakken als bekkeninstabiliteit en lage rugklachten. Veel zwangeren hebben daarmee te maken. Door je lichaam fit te houden en bepaalde spiergroepen sterker te maken, kun je veel problemen voorkomen. Afhankelijk van hoe fit je je voelt, kun je de trainingen tot vier weken voor de bevalling blijven doen.

  Na de bevalling willen er nog wel eens wat kilo’s blijven plakken. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk je oude figuur weer terug. Na een maand of twee mag je de training weer rustig opbouwen.

  Personal trainer voor iedereen
  Matthijs van de Wetering is een personal trainer voor iedereen en alle doeleinden. Een personal trainer is dan ook niet een exclusieve dienst die bedoeld is voor rijke mensen, maar voor iedereen die bereid is binnen no-time zijn doel te behalen en hier een prioriteit van wil maken. Hij begeleidt je niet alleen voor, tijdens en na de zwangerschap, maar helpt je ook wanneer je je sportprestaties wilt verbeteren, wil aankomen of afvallen of na blessures. Naast een doelgerichte trainingen en optimale persoonlijke begeleiding is Matthijs ook gespecialiseerd in het geven van voedingsadviezen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply