Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer lekker in je vel…
  Rate this post

  Ik heb onder andere depressies, ­hoofdpijnen, rugklachten, slaapproblemen, gewrichts­pijnen en overgangsklachten sterk zien verminderen of verdwijnen, en zwangerschappen, nieuwe banen en relaties zien verschijnen. Hoe? Met ­Reconnective Healing!

  Reconnective Healing (RH) herstelt de balans op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en elk ander niveau. Het kan verbetering en nieuwe perspectieven brengen in alle aspecten van je leven: gezondheid, werk, relaties…
  RH gaat voorbij aan allerlei tijdelijke technieken. Je wordt direct en krachtig her-verbonden ­(ge-reconnect) met de oorspronkelijke universele intelligentie van het bestaan in jezelf, die precies weet hoe het jou moet genezen.
  En daar hoef je dus niets voor te doen; alleen maar diep te ontspannen en dat in je toe te laten, zodat je je weer herinnert dat je daar altijd mee verbonden was, bent en zal zijn ­(‘re-connect’). En dat is wat in een sessie ­gebeurt, heel direct, voelbaar en krachtig.
  Er wordt geen diagnose gesteld, niets gestuurd of gemanipuleerd, zodat de RH-frequenties ongehinderd hun werk kunnen doen.
  Tijdens een RH-sessie lig je, met je kleding aan, op een behandeltafel. Je wordt afgestemd op een meer omvattende en hogere frequentie dan ooit tevoren, op trillingsvelden die het ­volledige en evolutionaire spectrum bevatten van energie, licht en informatie. Hierdoor herinnert jouw hele systeem zich weer zijn oorspronkelijke staat van balans, heelheid en vitaliteit, wat nog lang na de sessie doorwerkt.

  Wanneer je meer informatie wilt of nieuwsgierig bent geworden, kijk dan op mijn website en bel of mail mij gerust. Je bent van harte welkom.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply