Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer lekker in je vel
  Rate this post

  Steeds meer mensen streven naar een bewuste levensstijl: biologisch eten, voldoende bewegen, groene stroom of duurzame kleding. Als je voor een bewuste levensstijl kiest, is massage hier een mooie aanvulling op. Even loskomen van de dagelijkse spanning. Even een reality-check: ‘Hoe gaat het met me? Zit ik goed in mijn vel?’ Even tijd voor jezelf.

  Door massage leer je loslaten en kunnen klachten worden voorkomen. Doordat je even een pas op de plaats maakt, verbetert je concentratie. Als je regelmatig gemasseerd wordt, verhoogt dit je weerstand. We gebruiken ons bewegingsapparaat non-stop en onze geest maakt overuren.
  Dan is het toch vanzelfsprekend dat we die onderhouden? Net zoals we naar de tandarts gaan voor controle. Of vergelijk het met je auto: om de zoveel kilometers verdient hij een beurt.

  Vanzelfsprekend
  In Azië heb ik mij voor het eerst echt verdiept in massage. Ik heb daar mijn eerste cursus gevolgd, gekeken hoe de lokale bevolking ermee omging en zelf heel veel massages ondergaan. Wat me in Azië opviel, is de vanzelfsprekendheid van massages, om er preventief het lichaam en geest mee te onderhouden en als oplaadmoment gedurende de dag.
  Zoals wij gewend zijn een kop koffie te drinken als ­oppepper, word je daar even gemasseerd en kun je er
  weer tegenaan!
  Door Azië geïnspireerd streef ik naar net zo’n mentaliteit in onze samenleving. Wees niet bang: ik ben niet van plan iedereen op straat te gaan masseren! Maar het zou mooi
  zijn als massage (nog) meer verweven kan worden in
  onze maatschappij.

  Fijne plek
  Wil je massage onderdeel maken van je levensstijl?
  Zorg dan dat je een vaste masseur hebt bij wie je je op je gemak voelt, op een fijne plek. Ik heb mijn praktijk gevestigd in Tuinwijk in Utrecht, vlakbij het Griftpark, in een leuk pand bij Ginger Natuurkapper. Voor of na de massage krijg je een heerlijk kopje verse gember- of muntthee, zodat je in alle rust aan de massage begint of even kunt bijkomen.
  Voor het gemak bied ik rittenkaarten aan, die heel populair zijn. Zo hoef je na de massage niets meer te regelen en kunnen we je afspraken gemakkelijk doorplannen. Ook bied ik arrangementen aan en losse behandelingen.

  Kijk gerust even op mijn website, of kom een keer langs
  om kennis te maken, onder het genot van een tafel-
  of stoelmassage.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply