Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Weer lekker in je vel

  Soms zou je willen dat je die eeuwig malende gedachten eens even stil kon zetten, dat stemmetje in je hoofd dat je altijd vertelt dat jij niet goed genoeg bent het zwijgen op kon leggen, angsten en paniekaanvallen het hoofd kon bieden of verlost was van je slapeloosheid. Je wordt er doodmoe van. Je wilt zo graag weer rust. Ontspanning. Weer energie hebben voor leuke dingen en lekker in je vel zitten.

  In onze westerse maatschappij moet alles snel. Er zijn nauwelijks rustmomenten en je staat voortdurend bloot aan stress. Af en toe een beetje stress kan helemaal geen kwaad. Integendeel, het is juist een heel goed mechanisme van je lichaam dat je in staat stelt om even te pieken. Maar daarna moet je lichaam wel weer kunnen herstellen. En daar ontbreekt het maar al te vaak aan.
  Zou het niet mooi zijn wanneer je je hoofd, net als de harde schijf van je computer, zou kunnen opschonen? Gewoon alle bestanden die je niet meer nodig hebt in je leven zou kunnen opruimen? Als je die beperkende overtuigingen, (ver)oordelingen over jou en je lichaam voorgoed zou kunnen deleten, waarna je een nieuw programma kunt downloaden en activeren? Een programma waardoor je weer bewuster kunt gaan leven?

  Access Bars®
  Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is precies wat er met een behandeling met de Access Bars® gebeurt. Tijdens een behandeling, die één tot anderhalf uur duurt, krijg je niet alleen weer rust in je hoofd, maar ook meer energie. En dat gevoel is niet na een halve dag weer verdwenen, maar werkt nog weken door.

  Innerlijke rust
  Anitha Hartenlucht geeft Access Bars® behandelingen. Vol passie vertelt ze erover: ‘Het is een heel mooie en zachte behandeling die voor iedereen, jong en oud en zelfs voor baby’s en zwangere vrouwen, geschikt is. De Bars® zijn 32 punten op je hoofd die met elkaar in verbinding staan. Door je hoofd aan beide kanten zacht aan te raken, neutraliseer ik de elektrische lading in je hersenen. Dat geeft hetzelfde effect als wanneer je zou mediteren, alleen is dit veel gemakkelijker en gaat het sneller. Het is bewezen dat de hersengolven door de behandeling vertragen. Iedere sessie kan weer anders zijn, maar over het algemeen ervaar je meer innerlijke rust, je slaapt beter, hebt meer energie en je zit zowel fysiek als mentaal lekkerder in je vel.’

  En nog veel meer …
  Je kunt ook bij Anitha terecht voor:
  – Access Bars® training
  – Access energetische Facelift
  – Bodyprocessen
  – coaching
  – BodyMindRelease methode
  – knuffelsessies en -workshops

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply