Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer lekker in je vel
  Rate this post

  Cellulite, een te slappe buik, billen, bovenarmen en -benen, en een conditie die niet om over naar huis te schrijven is. Eigenlijk zou je dolgraag, letterlijk, wat lekkerder in je vel zitten. Je bent steeds minder tevreden als je je lijf in de spiegel bekijkt. Toch blijft je uitvluchten verzinnen om maar niet naar de sportschool te hoeven. Eigenlijk heb je daar ook helemaal geen tijd voor. Je bent al snel een halve dag kwijt als je wilt trainen. En dat dan ook nog een paar keer per week.

  Dan wordt het de hoogste tijd om kennis te maken met een Bodytec work-out. Deze methode wordt al dertig jaar in de fysiotherapie ingezet. Deze EMS (Electrical Muscle Stimulation) techniek heeft het allerlei voordelen: strakkere huid, minder cellulite, betere doorbloeding en stofwisseling en figuurcorrectie op de bekende probleemgebied om maar een paar voorbeelden te noemen. Ander goed nieuws is dat je aan twintig minuten trainen per sessie genoeg hebt. Tijdens het sporten draag je een pak met elektroden dat de acht grootste spiergroepen gelijktijdig stimuleert. Hierdoor wordt meer dan 90% van de spiervezels aangespannen. Bij een standaard krachttraining is dit ongeveer 50%. Hiermee is de korte training net zo effectief als drie trainingssessies van zestig minuten in de sportschool. Al snel zie je dat je centimeters verliest en voel je je fitter en gezonder. Ook wordt de opname van zuurstof door het lichaam vergroot en krijgt je lichaam meer stabiliteit. De doorbloeding wordt bevorderd en hetzelfde geldt voor de stofwisseling en vetverbranding van het lichaam.

  Probleemzones
  Die cellulite en probleemzones kun je overigens ook op een andere manier te lijf gaan, namelijk met de VacuShaper®. Deze vacuümtherapie bevordert het vetverbrandingsproces bevordert. Trainen op een elliptical, of ‘loopband’, in een vacuümcabine leidt tot een verbetering van de bloedcirculatie in de huid en in de dieper gelegen huidlagen van dijen, zitvlak, taille, heupen en buik. De ellipsvormige beweging zorgt voor een optimale bloedcirculatie en zorgt ervoor dat het lichaam energie vraagt. Vacuüm zorgt ervoor dat er weer een doorbloeding plaatsvindt tussen de cellen bij billen, buik en benen. Dit resulteert in minder centimeters, doordat de cellen hun vet afstaan om te verbranden in het hele lichaam.

  Over Slim & Beautiful
  Slim & Beautiful is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht. Je kunt in de ruime salon in een ontspannen sfeer de behandelingen ondergaan of sporten. Dit kun je alleen doen, maar eventueel ook tegelijkertijd samen met een partner, vriendin, moeder of zus(je).
  Je kunt bij Slim & Beautiful terecht voor Miha Bodytec, de VacuShaper®, de TFM-methode, de QB Lipo III, lymfedrainage, Arosha Bodywraps, PowerSlim, NewFigure en Slinc.
  Slim & Beautiful is, behalve in Middelburg, ook gevestigd in Goes. Hier kun je terecht voor Bodytec, afslanken met NewFigure en PowerSlim.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply