Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer lekker in je vel
  Rate this post

  Hoe voel jij je vandaag? Moe? Gespannen? Ervaar je ergens pijn of ongemak? Veel klachten kunnen worden terug­gebracht tot een logische oorzaak: body stress (= lichaamsspanning).

  Body Stress Release (BSR) is een gezondheidstechniek die het lichaam stimuleert om vastgezette spierspanning los te laten. Dat gebeurt door het geven van zachte, maar effectieve, handmatige impulsen. Zo activeert BSR het zelfherstellend vermogen en kom je weer lekker in je vel: een lichaam vrij van spanning is energiek en functioneert optimaal!

  Voor wie is Body Stress Release?

  Kinderen
  Jonge kinderen reageren relatief snel: vaak is er een positieve verandering te zien in gedrag, in het eetpatroon, in het slaappatroon, in zindelijkheid, bij buikpijn  of concentratieproblemen.

  Pubers
  Kinderen in de puberleeftijd zijn geestelijk en lichamelijk enorm in ontwikkeling. Dat gaat helaas niet altijd zonder klachten: menstruatiepijn, hoofdpijn of migraine,  slaapproblemen, groeipijnen of klachten na een (sport)blessure of ongelukkige val.

  Volwassenen
  Een stijve rug bij het opstaan, elke maand hoofdpijn of pijnlijke schouders na een dag achter de computer: we nemen het voor lief. Een greep uit de mensen die al kwamen voor BSR:

  – man (44) met een dubbele hernia in onderrug
  – vrouw (34) met bekkeninstabiliteit na zwangerschap
  – vrouw (47) met dagelijkse hoofdpijn na een whiplash
  – vrouw (38) met RSI en darmklachten
  – man (53) met artrose in de nek
  – man (64), schilder, met een pijnlijke linkerschouder  en -arm (frozen shoulder)
  – vrouw (28) met chronische vermoeidheidsklachten
  – vrouw (44) met burn-out en slaapproblemen

  BSR is er voor iedereen: jong of oud, ziek of gezond. Probeer het zelf! BSR wordt door diverse zorgverzekeraars vergoed. Meer informatie? Neem contact op met de praktijk bij jou in de buurt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply