4/4 - (1 stemmen)
 • Weer lekkerder in je vel
  4/4 - (1 stemmen)

  Lichamelijke of geestelijke klachten kunnen je flink uit balans brengen. Denk maar aan chronische pijnklachten als hoofd-, schouder- of nekpijn of slaapproblemen, of denk aan geestelijke klachten zoals een laag zelfbeeld hebben of moeite hebben met het stellen van grenzen.

  Als je ongewenste emoties niet goed verwerkt, gaat dit zich vastzetten in je lichaam in de vorm van een blokkade. Deze blokkades zorgen ervoor dat de energie in je lichaam niet goed kan doorstromen, en daardoor kun je zelfs lichamelijke klachten krijgen. Waar die klachten optreden, is bij iedereen weer anders, maar bijvoorbeeld angsten worden vaak in het maaggebeid opgeslagen. Lichamelijke klachten vertellen je iets over je mentale en emotionele gesteldheid, want alles reageert op elkaar. Gelukkig kunnen blokkades ook opgeruimd worden…

  Iris Gerritsen is magnetiseur, en geeft energie door aan het lichaam. Hoe werkt dat? Je ligt gekleed op de behandeltafel, en Iris houdt haar handen boven de plek waar de blokkade, in de vorm van negatieve energie, zich bevindt. Dat gebeurt intuïtief, al heeft Iris daar een gedegen opleiding voor gevolgd. Vervolgens geeft ze positieve energie terug. Ze haalt in meerdere sessies als het ware laagje voor laagje weg, totdat je weer in balans komt. Dit gaat gepaard met persoonlijke groei, omdat weer in contact komt met je eigen lichaam. Uiteindelijk kom weer meer tot rust, ervaar je meer welzijn en kom je lekkerder in je vel te zitten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Yvonne Nikkelen op juli 15, 2017, 9:19 am

  Ik heb enkele behandelingen mogen ervaren en was erg onder de indruk van de behandelingen. Het voelde heel vertrouwd en gaf mij rust. Er ontstond een bepaalde tevredenheid waardoor ik mij beter ging voelen. Het heeft mij zeker geholpen!

  Beantwoorden →