Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Weer mezelf geworden!

  Al jaren leed ik aan een ernstige vorm van artritis-psoriatica, met als bijkomend gevolg ernstige vermoeidheid. Ik had de hoop al opgegeven dat mijn situatie ooit zou verbeteren. En toch, wat niemand verwachtte, bleek het te kunnen en nog wel bijna zonder onze toch heel goede Nederlandse zorgverleners.

  Ik kreeg mijn leven weer terug door de verbetering van mijn vasomotie met een Bemer pulserend magneetmat­systeem. Ik zal dan ook nooit zeggen dat dit iets alternatiefs is. Iets wat werkt is juist verre van alternatief. En wat er bij mij gebeurd is, kan bij iedereen gebeuren! Vasomotie heeft namelijk iedereen, dus iedereen kan net als ik ook nog opknappen van zijn lichamelijke ongemakken.
  Verbeterde vasomotie zorgt ervoor dat alle organen beter van bloed worden voorzien, waardoor de weefselregeneratie weer kan toenemen.

  Het maakt niet uit of een orgaan aan de binnen- of buitenkant van je lichaam zit: opknappen zal het vrijwel altijd! Als je maar iedere dag op het knopje van je eigen Bemer drukt. Dit is ook nog ontzettend gemakkelijk toe te passen in het dagelijks leven, net als tanden poetsen. En je hoeft er de deur niet voor uit! Gewoon in je eigen huis twee keer per dag 8 minuten op de Bemermat.

  Mijn man gebruikt natuurlijk ook de Bemer. Hij knapte eveneens op van de nodige kwaaltjes waarbij vooral zijn chronische rugpijn en pijnlijke knie heel erg verbeterde.

  Je begrijpt het vast wel: als je samen zo geweldig blij bent, wil je dit iedereen vertellen! En hen er zelfs bij helpen!

  – Jannie Hanemaaijer

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply