Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer mooier in je vel
  Rate this post

  Er op en top verzorgd uitzien vind je belangrijk. Daarom ga jij regelmatig naar de kapper, zorg je ervoor dat je je wenkbrauwen netjes bijwerkt en draag je leuke outfits. Maar er is één aspect waar je weinig invloed op lijkt te hebben: je huid. Want elke keer wanneer je jezelf in de spiegel bekijkt, vallen die huidoneffenheden je steeds meer op. Help, wat nu?

  Ellen Oudenaarden biedt allerlei behandelingen om huidproblemen mee aan te pakken. Hieronder staan er enkele.

  Plasma en Me Line
  Pigmentverstoringen zijn moeilijke huidproblemen, omdat het teveel aan pigment in verschillende huidlagen kan zitten. Oppervlakkig pigment kan heel mooi met plasmabehandeling verwijderd worden, en dit vaak al met 1 behandeling. Dieper pigment is een ander verhaal, en daar is de nieuwe behandelkuur Me Line een prachtige oplossing voor. Met 3 behandelingen om de 4 weken kan zo het diepere pigment ook verholpen worden.

  Peeling
  Heb je last van pigmentvlekjes, acne, littekens, grove poriën en/of rimpels? Een chemische of juist biologische peeling biedt uitkomst. Bij een peeling wordt de bovenste huidlaag met behulp van een (fruit)zuur verweekt, waarna verhoornde huidlagen verdwijnen. De peeling veroorzaakt een versnelde celdeling, waardoor de oude huidcellen worden afgestoten en zo ontstaat er een nieuwe huidlaag. De huid krijgt na een peelingkuur een fijnere structuur. De huid wordt egaler, strakker en ziet er gladder uit!

  Vet verliezen door cellen te bevriezen
  Ook al eet je gezond en beweeg je genoeg, toch kun je dan nog ‘last’ houden van die laatste vetrandjes. Het lijkt wel alsof je dat hardnekkige buikje of die ‘lovehandles’ maar niet weggetraind krijgt, wat je ook probeert. Body-Wizard cryolipolyse is een nieuwe techniek om lokaal vet aan te pakken op probleemgebieden zoals je buik, armen of billen. De methode is pijnloos en ook erg geschikt om cellulite te behandelen. Bij deze methode worden je vetcellen blootgesteld aan kou. Hierdoor zullen ze bevriezen en kristalliseren. Je lichaam breekt de bevroren cellen vervolgens af en voert ze op natuurlijke wijze af.

  Over Ellen
  Ellen Oudenaarden: ‘Al 25 jaar werk ik aan huidverbetering. Huidproblemen zijn mijn expertise. Veel mensen denken dat er bij hun huidprobleem ‘niks aan te doen is’. Maar niets is minder waar. Kom bij mij op intakegesprek en je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies hoe we samen jouw huid weer kunnen laten stralen!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply