Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Weer nieuwe energie
  4/4 - (1 stemmen)

  Heb je een puberkind dat voortdurend dwarsligt of bijvoorbeeld gepest wordt? Heeft je kind de diagnose ‘AD(H)D’ of ‘autisme’ gekregen? Is er bij jou sprake van een gebroken gezin? Dit zijn voorbeeldsituaties waarbij ook de ouders te maken kunnen krijgen met spanningen. Energetische therapie met psychosociale ondersteuning is een uitstekende manier om meer stabiliteit en rust in jouw gezin te krijgen.

  Bianca is natuurgeneeskundig therapeut en kent als geen ander de kunst van ontspanning. Hoe beter je zelf in je vel zit, hoe meer balans er in je thuissituatie komt.
  Tijdens de intake bespreekt ze met je waar je tegenaan loopt en wat je wil bereiken: hoe kun je het beste met de situatie omgaan, zodat je jezelf niet voorbijloopt? Bianca hanteert een holistische benadering, waarbij ze kijkt naar de oorzaak van de problemen en aandacht besteedt aan onder andere je gezin, je werk,
  je nachtrust, je voeding en beweging.
  De ontspanning wordt vervolgens bereikt door een energetische massage, hoofdmassage en ­meditatie. Je ligt een uurtje heerlijk onbezorgd op de behandeltafel en krijgt weer nieuwe energie!
  Om ervoor te zorgen dat niet alleen jijzelf,
  maar ook de rest van je gezin kan profiteren van je ontspannen zelf, krijg je oefeningen mee die het gezin thuis kan uitvoeren. Hiermee leert iedereen om beter om te gaan met problemen.
  De aanpak is altijd afgestemd op de individuele cliënt. Geen enkele aanpak is dus hetzelfde.
  Wil je meer hierover weten? Kijk dan op de website of neem contact op met Bianca.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply