Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer on the move met Sijmoves
  Rate this post

  In Nederland hebben ruim 2,3 miljoen mensen regelmatig last van pijnlijke, stijve spieren en gewrichten. De klachten variëren van ochtendstijfheid, stramme gewrichten en spierblessures tot ernstige vormen van gewrichts­slijtage of ontstekingen. Heb jij last van gewrichtsklachten? Ben je op de hoogte van speciale gewrichtstherapie? Door middel van de Sijmoves® methode kun je van je gewrichtspijn afkomen, en kun je een pijnvrij leven gaan leiden.

  De toegevoegde waarde van Sijmoves®

  • knie
  • enkel en voet
  • heup- en bekkengordel
  • elleboog, pols en hand
  • schouder en schoudergebied

  ‘De resultaten die ik tot nu toe heb behaald, zijn erg goed’

  Nog niet veel praktijken hebben zich verdiept in de Sijmoves® gewrichtstherapie. Richard Uiterwijk van De Oosterse Hand had een goede reden om dit wél te doen: ‘Het is namelijk zo dat spieren en gewrichten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Als je problemen hebt met het bewegen van een lichaamsdeel, die veroorzaakt zijn door de spieren, dan leidt dit tot klachten rond het gewricht en omgekeerd. In sommige gevallen kun je de spierstructuren behandelen, maar soms ook niet. Dan is een combinatie van behandelingen rond spieren én gewrichten het beste. De resultaten die ik tot nu toe heb behaald, zijn erg goed. Er zijn maximaal drie behandelingen nodig. Wanneer het niet lukt om jou in drie behandelingen te helpen, dan verwijs ik je door naar het ziekenhuis voor onderzoek. Dan ligt het buiten mijn macht.’

  Pijnloos, veilig én effectief

  Gewrichtsklachten zijn heel vervelend en kunnen het dagelijks leven zeer negatief beïnvloeden. Vaak vertellen mensen dat ze last hebben van stijfheid als zij ’s morgens uit bed komen. Soms doen de gewrichten al pijn bij het opstaan uit de stoel. Bij Sijmoves® wordt gekeken hoe het lichaam weer in een natuurlijke houding kan functioneren. Sijmoves® gewrichtstherapie gaat nog een stap verder dan reguliere gewrichtstherapie. De specialist heeft extra vaardigheden geleerd om de gewrichten pijnloos, veilig en effectief te kunnen behandelen. De combinatie van kennis en de juiste vaardigheden hoort bij een goede uitvoering van diagnostiek en behandeling. Bij Sijmoves® is gewrichtsonderzoek heel belangrijk, omdat zo duidelijk wordt wat de oorzaak is van de klachten in het gewricht. Zo wordt ook zichtbaar of gewrichtstherapie een uitkomst kan bieden, of dat je moet worden doorverwezen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply