Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer met plezier door de lesstof heen
  Rate this post

  Herken jij dit? Jouw vrolijke basisschoolkind dat zorgeloos door de eerste paar groepen huppelde, is sinds de bovenbouw een stuk minder vrolijk. Je ‘groepachter’ ging vol enthousiasme naar de middelbare school, maar lijkt die vreemde talen maar niet onder de knie te krijgen. Je kind zit op het niveau dat geadviseerd is, maar het leren gaat moeizaam en het zelfvertrouwen is ver te zoeken.

  Niet alle leerlingen op de middelbare school kunnen even gemakkelijk meekomen in het schoolse systeem. Vooral visueel ingestelde en hoogsensitieve kinderen worden gemakkelijk overspoeld door alle prikkels op school. Dit gaat vaak ten koste van het plezier op school en de resultaten.

  Deze kinderen lijken niet in het systeem te ­passen. Naarmate de leerstof complexer wordt, neemt de werkdruk voor hen wel érg toe, en de proefwerk- en rapportcijfers gaan omlaag. Dan kan een beetje hulp van buitenaf helpen! Open Your Eyes begeleidt schoolgaande kinderen van 10 tot 20 bij het (her)vinden van plezier en zelfvertrouwen bij het leren. Kinderen vinden bij Open Your Eyes hun eigen leerstijl en optimale manier om te leren.

  Ik kan jouw kind helpen door zijn of haar leerstijl onder de loep te nemen. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen in staat zijn om eigen antwoorden te vinden. Daarbij kijk ik naar verschillende aspecten en focus ik op datgene waar je kind wél goed in is. Je kind krijgt handvatten om met de lesstof om te gaan op een manier die bij hem past, zodat hij de lesstof onder de knie kan krijgen. Hierdoor krijgt jouw kind het plezier in leren terug.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply