Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer met plezier naar school
  Rate this post

  Zeggen ze dat jouw kind ADHD heeft, hoogbegaafd is, dyslectisch is, PDD-NOS heeft of ADD, of een andere diagnose? Heb je het gevoel dat het stickertje jouw kind niet helpt? Worden van jouw kind vaardigheden gevraagd die het nog niet kan? Heeft jouw kind moeite met leren? Verveelt jouw kind zich op school?
  Begrijp je bepaald gedrag van jouw kind niet? Fantastisch!

  Jouw kind is bijzonder. Wij helpen je met het kijken naar jouw kind, en we leren de leerkracht om te kijken naar jouw kind. Zo komen we samen tot ontwikkeling.
  Als Positief Ontwikkelingspsycholoog en docent Mediërend leren® begeleidt Claudia Benme­sahel-Kruidbos zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast is zij Bikkeltrainer en Plusklas begeleider. Zij geeft trainingen en workshops op scholen en begeleidt leerkrachten.
  Binnen de praktijk wordt gewerkt met de I.V.P.-instrumenten van Feuerstein of een van de ruim 400 spellen waarmee cognitieve functies getraind worden. Ouders zijn in dezelfde ruimte aanwezig als die waarin met hun kind gewerkt wordt. Zij zien en horen wat er gebeurt.
  Samen met haar collega’s zet Claudia zich in voor een optimale ontwikkeling van ieder kind. Een diagnose is altijd een hulpmiddel en nooit een eindconclusie. Wij zorgen ervoor dat bij kinderen faalangst verandert in zelfvertrouwen, door het kind vertrouwen te geven in zijn eigen kunnen. Sociale vaardigheden zullen verbeteren en emoties kunnen beter worden begrepen.
  Dit zorgt ervoor dat kinderen weer met plezier naar school gaan en zich optimaal ontwikkelen.
  We zijn aangesloten bij www.opvoedspreekuren.nl, waardoor je een afspraak kunt maken op het moment en tijdstip dat het jou uitkomt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply