Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer een prachtige volle bos haar…
  Rate this post

  Vrouwen krijgen tegenwoordig steeds vaker met een vorm van haaruitval te maken. Haarproblemen zoals een dunner wordende haardos, vanwege haarverlies of afbrekende haren komen vaak voor. Juist voor vrouwen ligt het verliezen van een mooie haardos heel gevoelig. Want dromen we niet allemaal van een prachtige volle bos haar?

  Het dunner worden, zelfs uitvallen of ontevreden zijn met jouw haar kan tot onzekerheid leiden. Dit kan je belemmeren in het dagelijks leven. Haarverlies kan een grote stressfactor zijn. Lopen in de regen, in fel licht staan in een openbare gelegenheid, op een roltrap of op het werk. Herken je deze momenten van onzekerheid? Het is echt niet nodig om je nog langer onzeker te voelen. Er zijn namelijk talloze oplossingen voor haarproblemen.

  Onzichtbare haaraanvullingen
  Er zijn veel verschillende systemen voor haaraanvulling. De systemen ‘Hair for you’ en ‘Dermofusion’ zijn onzichtbare haaraanvullingen waarmee je alles kunt blijven doen, zoals zwemmen, douchen, sporten en slapen. Deze haaraanvullingen blijven onder alle omstandigheden stevig vast zitten en geven je daarmee een onbezorgd gevoel.

  De nieuwste technieken
  Haarhuis van Tongeren is een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat. Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in haarwerken (pruiken, haarstukken, maatwerk, toupets). Wij beschikken over de mooiste haarwerken en de allernieuwste technieken. Met extensions van Great Lengths en haarklemmen van verschillende lengtes zijn er ook heel snelle en goedkope oplossingen mogelijk.

  Verder werken wij met het product Mediceuticals. Wij kunnen gratis een haar- en hoofdhuidanalyse doen. Er wordt dan gekeken naar de conditie van je haar en hoofdhuid. Heb je bijvoorbeeld te maken met psoriasis, haaruitval, roos, eczeem, alopecia of dun haar, dan kunnen wij je verder helpen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply