Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Weer rust in mijn hoofd’
  Rate this post

  Mieke, moeder met een ­samengesteld gezin: ‘Ik heb 2 kinderen en woon samen met mijn nieuwe partner en zijn 2 kinderen. Dat is niet altijd gemakkelijk en ik hou heel wat balletjes in de lucht. Ik wil zó graag dat iedereen het naar zijn zin heeft, maar loop mezelf daar steeds weer mee voorbij. Dankzij de Access Bars sessies bij Gemma kom ik weer tot mezelf en dan kan ik er echt weer even tegen.’

  Johanna, alleenstaande ­moeder met gehandicapte zoon: ‘Ik heb een drukke baan en een gehandicapte zoon van 17. Dat is best zwaar, want na mijn werk moet ik er voor hem zijn. Hij is heel lief, maar ik voel me nooit echt vrij, en zonder hem op vakantie gaan voelt ook niet goed. Ik geef mezelf regelmatig een Access Bars sessie cadeau, want ik knap daar echt van op en ik geniet ervan dat er dan ook eens voor mij gezorgd wordt.’

  Leonie, moeder met pubers: ‘Soms heb ik het gevoel dat ik alleen maar goed genoeg ben om te koken, te wassen en op te ruimen. Mijn man ziet maar half wat ik allemaal doe om de boel draaiende te houden. Maar ik trakteer mezelf nu iedere maand op een Access Bars sessie bij Gemma. Ik voel daarna weer rust in mijn hoofd en kan dan ook weer meer genieten van mijn gezin.’

  Tijdens een Access Bars® sessie van Access Consciousness wordt je hoofd op bepaalde plekken zacht vastgehouden. Je mag heerlijk relaxen, want je lichaam pakt zelf het proces op. Er ontstaat een gevoel van ruimte en helderheid in je hoofd en meer fysieke ontspanning. Bij herhaling breiden de resultaten zich vanzelf uit.
  Meer informatie hierover vind je op www.gemmarooijakkers.com.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply