Rate this post
 • Weer stralend witte tanden
  Rate this post

  Van nature hebben we allemaal mooie ­witte tanden, maar door bijvoorbeeld thee, koffie, sigaretten en wijn kunnen ze geler worden. Deze verkleuring is ­weliswaar normaal, maar staat niet zo mooi. Tanden bleken is een veilige, ­pijnloze en snelle manier om je tanden ­altijd 4 tot 12 tinten witter te maken, ­zonder peroxide.

  De behandeling is binnen een half uur tot een uur klaar, geeft meteen resultaat en is geheel pijnloos, brengt geen schade toe aan jouw gebit en/of kronen, bruggen of vullingen. De aanslag van voedsel, drank en nicotine zijn dan verdwenen, en het resultaat blijft maanden­lang zichtbaar. Marijke Pilat is tandenbleek­specialiste en gediplomeerd en gecertificeerd schoonheidsspecialiste en haarspecialiste. Ook kon je bij haar terecht voor wimperextensions. Wil je mooie, lange wimpers, maar vind jij het ook zo’n gedoe om ‘s ochtends mascara aan te brengen en die ‘s avonds weer eraf te halen? Wimperextensions zijn dan de oplossing. Het voordeel hiervan is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Je staat ‘s morgens meteen op met een prachtige oogopslag!
  Wimperextensions werken eigenlijk ­hetzelfde als gewone haarextensions, waarbij een ­natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je kunt er ook gewoon mee zwemmen en douchen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply