Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Weer trots op de foto
  4/4 - (1 stemmen)

  Heeft het je altijd al leuk geleken om professionele foto’s van jezelf te laten maken? Of wil je voor je profielfoto op social media goed voor de dag komen? Of twijfel je of je wel een beetje voordelig op de foto komt? Niet nodig: om er op je mooist uit te zien voor een professionele foto, is een huidbehandeling bij een professionele salon een goed idee.

  Met het klimmen der jaren zullen de eerste lijntjes en rimpeltjes in je gezicht zichtbaar worden. Al wil je er goed blijven uitzien, toch kan dat een dilemma zijn wanneer je geen voorstander van een facelift bent en je ook niet je toevlucht wilt nemen tot botox en fillers.
  Dan is er goed nieuws, want met de UltraSculptor zijn dergelijke, dikwijls onplezierige, anti-aging behandelingen, niet meer nodig. UltraSculptor is een behandeling om wenkbrauwen, doorhangende huid op het gelaat en in de hals te ‘liften’ zonder operatie met direct resultaat. Daarnaast verbeteren de teint en huidstructuur ook zichtbaar!

  Hoe werkt de UltraSculptor?
  UltraSculptor levert H.I.F.U. (High Intensity Focused Ultrasound) energie onder de huid. H.I.F.U. werkt in op drie lagen van de huid en de S.M.A.S. (fibromusculaire laag). Dit is dezelfde laag die wordt gelift tijdens een chirurgische facelift. Met de H.I.F.U. wordt het weefsel veilig verwarmd, hetgeen resulteert in verstrakking van de huid en vorming van nieuw collageen, waardoor een verstevigend effect voor de lange termijn ontstaat. Er wordt een applicator op de gereinigde huid geplaatst en er verschijnt een beeld op het scherm. De behandelend specialiste kan zo exact bepalen waar de energie gegeven wordt. Dezelfde applicator wordt vervolgens gebruikt om een gedoseerde hoeveelheid energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid. Dit alles zonder het huidoppervlak te beschadigen. Ook de bovenste huidlaag profiteert van het ondersteunend effect. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect, dat een verstrakking van de huid tot gevolg heeft.

  Snel resultaat
  De mooie en elastische veranderingen beginnen 20 à 40 ­minuten na de eenmalige en eenvoudige UltraSculptorbehandeling en werken nog lange tijd door. Optimaal resultaat is zichtbaar na verloop van 2 à 3 maanden. Het collageenregeneratieproces gaat door tot 6 maanden na de eerste behandeling.
  Gedurende de behandeling kun je soms een klein beetje een oncomfortabel gevoel hebben, zoals een tinteling of een warmteprikje. Dit gevoel varieert van persoon tot persoon maar is zeer kortstondig; alleen op het ogenblik dat de energie wordt geleverd. De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone: een totale gelaats- en halslift duurt circa 45 à 60 minuten. Er is geen hersteltijd nodig, dus je kunt na de behandeling meteen je dagelijkse activiteiten hervatten. Het is mogelijk dat er eerst een beetje roodheid of een lichte zwelling zichtbaar is, of dat je een tintelend gevoel ervaart. Dit verdwijnt meestal echter al voordat je de behandelruimte verlaat en in elk geval binnen enkele uren. Dit geeft tevens aan dat het heilzame proces van collageenregeneratie is begonnen.

  Zo gunstig mogelijk op de foto
  Wil jij op je best op de foto komen? Dan is het slim om een fotoshoot te doen bij een professionele fotograaf. Ilse Schuurmans Fotografie combineert de ambachtelijke intensiteit van de klassiek geschoolde fotograaf met de mogelijkheden van de hedendaagse techniek. Zij kan er dus voor zorgen dat je zo gunstig en fotogeniek mogelijk op de plaat komt. Met oog voor detail, het scheppen van de juiste sfeer, het talent om het juiste moment te kiezen, de passie om met analoge en digitale technieken het beste resultaat te creëren – het zijn deze kwaliteiten die Ilse Schuurmans Fotografie haar onderscheidende kracht geven. Of het nu gaat om een familieportret, bedrijfsfotografie, een bruids­reportage of een professionele fotoshoot met visagie: Ilse Schuurmans Fotografie verstaat de kunst de essentie van het moment te ‘vangen’, voor nu, voor de toekomst.
  Ilse Schuurmans studeerde fotografie aan de MTS in Ede (Fotonica). Haar huidige studio bevindt zich nu op een fantastische locatie in het centrum in Amersfoort: een voormalig fabriekspand met een industriële uitstraling.

  Trots
  Wil jij ook weer mooi op foto’s staan, met een gave huid, ­zonder dat je daarvoor kilometers hoeft te reizen? Maak dan een afspraak met Hairless Beautycenter voor behandelingen voor een mooie huid, en met Ilse Schuurmans voor prachtige foto’s! Dan heb je een eindresultaat aan de muur waar je weer trots op kunt zijn en dat je kunt delen met vrienden en familie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply