Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer vol energie aan het werk
  Rate this post

  Wist je dat werkstress beroepsziekte nummer één in Nederland is? Wanneer je hiermee te maken hebt, is er een grote kans dat je dit ook merkt in je lichaam. Doordat je continu gespannen bent, ervaren je lichaam en je spieren geen moment rust. Hierdoor kun je last krijgen van pijnklachten zoals hoofdpijn, rugpijn en pijn in je schouders of nek.

  Een stoelmassage is een korte (ongeveer een kwartier) maar effectieve massage waarbij je hoofd, nek, schouders gemasseerd worden terwijl je zit op een speciaal voor dit doel ontworpen stoel. Die heeft steunen voor je armen en benen, en je zit met je hoofd in een zachte steun met daarin een opening. Op deze manier wordt je hele lichaam ondersteund. Door de massage raken je spieren ontspannen, zodat spanningen en eventuele pijnklachten verminderen. De bloedcirculatie verbetert en de kans op spierknopen vermindert. Bovendien wordt de productie van de ‘gelukshormonen’ endorfine, dopamine en serotonine verhoogd. En het mooie is: de massage wordt over je kleren heen gegeven. Je kunt je kleren dus gewoon aan houden.

  Stoelmassage op het werk
  Denk jij ook dat jouw bedrijf of evenement een stoelmassage kan gebruiken? Masseur Bas Rijnbout van ZaansWit kan zijn netwerk van professionele masseurs inschakelen, zodat in korte tijd een heel bedrijf of een hele afdeling gemasseerd kan worden.

  Even lekker ontspannen
  Ook al heb je niet direct last van stress, dan nog is massage een goed idee. Bij een heerlijke ontspanningsmassage sta jij helemaal centraal. Tijdens de massage wordt duidelijk waar de spanningen in jouw lichaam zitten. Om voor volledige rust en ontspanning te zorgen, worden er verschillende massage- en bewegingstechnieken gecombineerd. Door het ervaren van ontspanning en rust, ontstaat er ook meer ruimte voor nieuwe energie. Na de massage voel je je als herboren!

  Thailand
  Masseur Bas Rijnbout gaat geregeld naar Thailand om zijn kennis rond massages te vergroten, waaronder de inzet van massage bij trauma’s, acupressuur (onder andere bij zwangerschapsklachten) en ontspannende Thaise oliemassages. In iedere editie van ForYou Magazine deelt hij deze kennis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply