Rate this post
 • Weer vrijuit leven
  Rate this post

  Heb je last van steeds weer dezelfde hinderlijke gedachten en overtuigingen, die je in de weg zitten om vrijuit te leven? Wil je eindelijk ervan afkomen en weer met plezier leven? Innerlijk Kind-werk kan je wellicht helpen!

  Wanneer we in ons leven telkens dezelfde problemen tegenkomen, dezelfde angsten of gebeurtenissen zich herhalen, is er vaak een innerlijk kind dat ons als het ware iets duidelijk wil maken. Ons innerlijk kind heeft ervaringen gehad die het moeilijk vindt om te verwerken. Door terug te gaan naar deze ervaringen en opnieuw te beleven wat er gebeurde, waarbij we ditmaal het kind bewust kunnen ondersteunen in de ervaring, geven we de mogelijkheid om te verwerken. We bieden het kind wat het nodig heeft en daardoor ontstaat als het ware een versmelting. De volwassenen- en kindgewoontes kunnen gemakkelijker afgeleerd worden, omdat ze niet meer op een oude pijn gegrond zijn. Angsten lossen op, men voelt zich vrijer en lichter.

  Over Noorderlicht Centrum
  Noorderlicht Esoterisch Centrum voor Bewust Heel Zijn stelt zich als doel om mensen te begeleiden in hun bewustwording, genezing en groei naar meer harmonie en balans in hun leven. Dat gebeurt zowel in het individuele healing- en therapiewerk, als ook in de opleidingen, trainingen en workshops. Het ontwikkelen van je bewustzijn is een concrete weg waarbij positieve zelfdiscipline, voeten op de grond, zelfreflectie en humor essentiële ingrediënten zijn. De opleidingen die gegeven worden, draaien om healing, bewustzijnsontwikkeling en zelfontwikkeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply