Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer zelfvertrouwen met een haarwerk
  Rate this post

  De medische strijd tegen kanker blijft vaak niet zonder gevolgen. Veel vrouwen hebben tijdens de chemokuur last van haaruitval, een ingrijpend neveneffect van de medicatie. Karin Burggraaf is erin gespecialiseerd om vrouwen door deze zware periode heen te helpen. Zij krijgt te maken met vrouwen die last hebben van haaruitval als gevolg van de ziekte. In haar speciale salon neemt ze graag de tijd om waar mogelijk het leed iets te verzachten.

  Ga je voor het eerst naar Beauty by Francis, dan krijg je eerst altijd een uitgebreide en vrijblijvende voorlichting. Zo weet je zeker dat het haarwerk goed bij jou gaat passen. Tijdens deze vrijblijvende afspraak kom je alles te weten over de verschillende haarsoorten en mogelijkheden. Daarnaast vertelt Karin je over de voor- en nadelen van de verschillende haarwerken, hoe deze worden bevestigd, de kosten en de mogelijke vergoedingen. Op basis van jouw wensen stelt Karin vervolgens een collectie samen, waar jij je keuze uit kunt maken. Heb je je keuze gemaakt, dan kan het haarwerk helemaal aangepast worden aan jouw smaak, en je kunt later teruggaan naar de salon om het haarwerk te laten controleren en eventueel te laten bijwerken.

  Maak een afspraak
  Ben je benieuwd wat Karin voor jou kan betekenen, dan kun je een afspraak maken. Omdat niet iedereen hoeft te zien dat je bezig bent met een haarwerk, kun je in alle privacy geholpen worden in een speciale ruimte, waar niemand van buiten je kan zien. Natuurlijk mag je wel een vriendin of iemand uit je familie meenemen, die jou kan ondersteunen. Wanneer je niet in staat bent om naar de salon te komen, dan kan er ook een afspraak bij jou thuis of in het ziekenhuis worden gemaakt.

  Goed om te weten: verzekering
  Wanneer je een medische indicatie voor het aanschaffen van een maatwerk hebt (zoals bij een chemokuur of alopecia), dan heb je recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je mogelijk recht op nog meer vergoeding. Beauty by Francis regelt zelf de afhandeling met je zorgverzekeraar, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

  ‘Prachtig beroep’
  Karin Burggraaf: ‘Mijn liefde voor haarwerken en mensen kunnen helpen met mijn vak is erg groot. Vandaar dat ik dit prachtige beroep in mijn bedrijf wilde toepassen. Ik ben gespecialiseerd in onder andere haarwerken, cosmetische haarstukken, haarextensions en haar- en hoofdhuidproblemen. Verder heb ik mutsjes van een hoog draagcomfort en hoge kwaliteit.’
  Je kunt bij Beauty by Francis ook terecht voor reguliere kappersbehandelingen, wimperextensions, bruidsarrangementen en tanden bleken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply