Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wees de beste versie van jezelf!
  Rate this post

  Naast het kweken van een gezond bruin kleurtje onder de zonnebank zijn er natuurlijk meer manieren om er goed uit te zien. Sporten is daar één van. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? We stellen je voor aan twee leuke nieuwe Les Mills sportlessen: TONE en BARRE. Handdoek en flesje water in de aanslag: we gaan van start!

  Hoe klinkt dit? Veel calorieën verbranden, je hele lichaam trainen en snel je conditie, kracht én lenigheid verbeteren. Om je heen allerlei andere enthousiaste sportievelingen en op de achtergrond leuke, explosieve muziek. En na de les voel je je voldaan, gemotiveerd en vol energie. Klinkt goed toch? Probeer dan de nieuwe Les Mills ‘TONE’! Hierin voer je fitnessbewegingen uit op een lekker tempo. Je kunt gewoon meedoen op je eigen niveau. En houd dit in je achterhoofd: het gaat er niet om dat je beter bent dan de persoon naast of voor je. Het gaat erom dat je beter bent dan de persoon die jij gisteren was!

  BARRE: de moderne balletles
  Herken je jezelf in de volgende omschrijving? Je bent atletisch en je bewust van je lichaam en geest. Ook ben je wat beweging betreft fan van regelmaat en herhaling. En o ja: jij houdt wel van een uitdaging. Dan is BARRE echt iets voor jou! In de BARRE volg je een in een modern jasje gestoken balletles. Het is een krachtige work-out van 30 tot 45 minuten, die vooral gericht is op je core, billen en bovenbenen. Na een warm-up voer je een reeks van elegante cardio-oefeningen uit, waarbij toegewerkt wordt naar een cardio-explosie. Daarna wordt er overgegaan op balletstrength (sierlijke krachtoefeningen) met lichte, kleine handgewichtjes. Je eindigt met balletoefeningen en de gehele workout is compleet!

  Wat trek ik aan?
  En denk je nu: ‘Maar ik heb helemaal geen ervaring met ballet of dansen’? No biggie. Hoewel enige ervaring wel van pas komt, is dit zeker geen vereiste. Alle niveaus zijn welkom. De bewegingen zijn eenvoudig en goed te volgen. Hoe vaker je een les volgt, hoe beter je het onder de knie krijgt! Je tweede vraag is natuurlijk: ‘Wat trek ik aan?’ Trek comfortabel zittende kleding aan waarin je makkelijk kunt bewegen, zoals een sportieve top en een panty of legging. Je hoeft geen spitzen of ander schoeisel aan: voor de workout heb je verder alleen je sokken nodig. Alle benodigde materialen voor de workout krijg je in de les. Het enige wat jij hoeft mee te nemen, is een handdoek en een flesje water. Probeer het gewoon!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply