Rate this post
 • Wees hart- en vaatziekten de baas
  Rate this post

  In deze nieuwe uitgave van ForYou Magazine hebben we extra aandacht voor hart- en vaatziekten en de risicofactoren hiervoor. Hart- en vaatziekten zijn een belangrijk probleem dat velen van ons aangaat. Belangrijke risicofactoren voor het ontwikkelen van hart- en vaatziekten die we zelf kunnen beïnvloeden, zijn onder andere onze voeding en leefwijze.

  In onze stressvolle maatschappij, waar veel eisen aan ons worden gesteld, is het vaak heel moeilijk om er een gezonde en ontspannen voedingsstijl en leefstijl op na te houden. We zijn de hele dag druk met werk, afspraken, rennen en vliegen zonder dat we tijd hebben om af en toe even rust te nemen om een goede maaltijd te nuttigen of bewustwording te creëren om zo af en toe momenten van rust, ontspanning en een goede ademhaling in te bouwen. En juist dat zijn cruciale factoren waarop we winst kunnen boeken om hart- en vaatziekten in beginsel en preventief de baas te zijn.

  Onbalansen herstellen
  Bij ons kun je terecht voor ontspannende massages, maar ook in een Shiatsu-behandeling kunnen we samen met jou ervoor zorgen dat stress geen overmatige grip op je krijgt, dat onevenwichtigheden en onbalansen preventief worden ontdekt en aangepakt en dat we ervoor zorgen dat je meer ontspanning ervaart, waardoor automatisch je ademhaling reguleert, je ademhaling dieper in jouw lijf kan komen en zo heel veel metabolische processen in je lichaam gereguleerd kunnen worden. Tijdens een shiatsu-behandeling werken we aan de hand van een tong- en buikdiagnose en kunnen we constateren in welke orgaangebieden er een disbalans is ontstaan. Door acupressuur en meridiaanmanipulaties kunnen we jouw lichaam helpen om deze onbalansen zelf te herstellen.

  Raymedy
  Met ingang van 1 september 2015 werken wij ook met het Raymedy bio-energetische gezondheidssysteem. (www.raymedy.com). Hiermee kunnen wij uw welzijn op een nog dieper niveau verbeteren. We werken met diepte-metingen waarbij we uw energetisch evenwicht heel inzichtelijk kunnen maken en met u bespreken. Daarnaast kunnen we met lichttherapie en magneettherapie gecombineerd met de juiste signalen op de juiste acupunctuurpunten de balans in uw lichaam herstellen. Bij verstoringen zoals bijvoorbeeld infecties, virussen, parasieten, schimmels e.d kunnen we gebruik maken van thermografische scans om de juiste behandeling te bepalen. Voor verschillende verstoringen werken we met thuisbehandelingen. Je doet de behandeling dan zelf thuis. Kijk voor meer info op onze site of bel even voor meer informatie.

  Ondersteuning en advies
  Naast de Shiatsu-behandelingen kun je bij ons ook terecht voor ondersteunende ademhalingstechnieken en speciaal aan jouw conditie aangepaste voedings­adviezen volgens de Chinese voedingsleer. Ook dit zijn belangrijke winstpunten om ervoor te zorgen dat hart- en vaatziekten geen kans krijgen.

  Naast de mogelijkheden voor een behandeling kun je ook wekelijks bij Praktijk de Vijf Elementen terecht voor Do-In (Japanse Yoga). Alle reden dus om een afspraak te maken bij Praktijk de Vijf Elementen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply