Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wees lief voor je lichaam
  Rate this post

  Het is niet gek dat je, als je een ernstige ziekte hebt, boos, verdrietig en teleurgesteld bent. Het lijkt alsof je lichaam je in de steek gelaten heeft. Toch heeft het geen zin om boos te worden op je lichaam: het lost niets op, en bovendien: het blijft jouw lichaam, ook al is het ziek. Je kunt het niet inruilen… Blijf er daarom goed voor zorgen!

  Het is belangrijk om in contact te blijven met je lijf, er op een milde manier naar te kijken en het te koesteren. Door je lichaam positieve aandacht te geven, kunnen de negatieve emoties verwerkt worden. Massage kan daarbij helpen. Door de liefdevolle aandacht is er ruimte om te voelen wat je voelt. Dacht je dat een ziek lichaam en massage niet samengaan? Dan zit je ernaast! Massage kan juist positieve effecten hebben op jouw ziekte en je welzijn. Massage leidt weliswaar niet tot genezing, maar geeft wel ontspanning, verbetert de kwaliteit van je leven en helpt om het contact met je lichaam te herstellen. Bovendien kan een massage het herstel ondersteunen, en kan die bijvoorbeeld pijn, slapeloosheid, vermoeidheid, angst, stress en depressie verminderen.

  Tatiana Burgers is holistisch masseur en ­massagetherapeut, en houdt rekening met jouw ziekte en gevoelens. Neem contact met haar op om een afspraak te maken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply