Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wees lief voor je lijf
  Rate this post

  Het vergt een strakke planning om als carrièrevrouw met een gezin alles perfect te laten verlopen en je aandacht goed te verdelen. Het gevolg is echter wel dat je de hele dag loopt te rennen en te vliegen, en ongemerkt leg je op die manier dagelijks heel wat kilometers af. Deze ware aanslag op je voeten kan zelfs de oorzaak zijn van allerlei andere klachten van en aan je lichaam, omdat je een verkeerde houding aan gaat nemen.

  Bij A. van der Linden Centrum voor Voetklachten wordt er naar het hele bewegingsapparaat gekeken met betrekking tot voetklachten. De oorzaak van klachten kan in een ander gebied liggen dan waar de pijn zich bevindt. Je kunt bijvoorbeeld last van je enkel, scheenbeen, knieën, heupen of rug krijgen, terwijl de oorzaak van deze klachten ligt in het feit dat je je door een verkeerde schoenkeuze anders bent gaan bewegen. Maar ook stress kan deze uitwerking hebben. Doordat je spieren kunnen verkrampen, ga je een verkeerde houding aannemen. Met alle gevolgen van dien.

  Kijk naar de oorzaak
  Kijk met verschillende disciplines (orthopedische schoentechnici, revalidatiearts, orthopedisch instrumentmaker, fysiotherapeut) naar de beste oplossing voor de voetproblemen. Oplossingen voor voetproblemen kunnen gezocht worden in onder andere steunzolen, braces en verschillende schoenvoorzieningen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply