Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wees lief voor je voeten
  Rate this post

  Je staat er waarschijnlijk niet dagelijks bij stil, maar je voeten zijn een heel belangrijk, maar vaak ondergewaardeerd, onderdeel van je lichaam. Ze dragen je de hele dag en brengen je van A naar B. Vaak realiseer jij je pas wat je voeten voor je betekenen wanneer je er klachten aan krijgt.

  Wees daarom eens extra lief voor je voeten en breng een bezoek aan Medisch Pedicurepraktijk de Stap. Wat dacht je van een wellnessvoetbehandeling die bestaat uit een ontspannend voetbad, een heerlijke scrub en ontspannende massage? Je kunt ook kiezen voor een wellnessbehandeling met klei die allerlei heilzame stoffen bevat. Deze zuiverende en rustgevende pakking brengt je weer terug bij de kern. Uiteraard kun je bij Medisch pedicurepraktijk de Stap ook terecht voor een standaard pedicurebehandeling waarbij je nagels geknipt en gepolijst worden en eventueel eelt en likdoorns verwijderd worden. Met een heerlijk glad gefreesde huid, die is ingesmeerd met een verzorgende crème, voelen je voeten als herboren. Natuurlijk kunnen ook eventuele problemen, zoals ingegroeide teennagels, schimmelnagels, wratten of een afwijkende stand van een teen worden aangepakt en verholpen. Het totaalplaatje is pas compleet wanneer je ook teennagels, én de nagels van je handen, nog even af laat lakken in een mooi kleurtje.

  Wist je overigens dat er in Centrum Eemnes, waar Pedicurepraktijk de Stap is gevestigd, nog ruimtes te huur zijn? Mocht je zelf nog een locatie zoeken voor jouw schoonheidssalon, ­yogapraktijk of aanverwante discipline, dan word je van harte uitgenodigd om te reageren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply