Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wees lief voor je huid
  Rate this post

  Om fit en gezond te blijven, zorg je goed voor jezelf. En wat voor jezelf geldt, is daarnaast net zo belangrijk voor je huid. Net als jij verdient ook je huid de beste voedingsstoffen en verzorging. En net als bij jezelf, veranderen de behoeftes van je huid naarmate je ouder wordt. Voor je voeding en je work-outs vind je het heel normaal om een professional te raadplegen of je te laten coachen. Dus waarom zou je dat niet ook doen waar het je huid betreft?

  Margo Mast, eigenaresse van Original Skin, weet als geen ander hoe belangrijk die dagelijkse verzorging van je huid is. ‘Daarmee ondersteun je de huidverbeterende behandelingen die je hier bij ons in de praktijk ondergaat. Daarom vonden we het in de weken dat we dicht waren vanwege de coronacrisis ook zo belangrijk om contact met onze cliënten te houden. Wij waren dan ook elke dag in de praktijk voor productadvies en verkoop, om te bellen of om cliënten telefonisch te coachen over hun huidprobleem. Ook hebben we onze tijd besteed aan het maken van protocollen en stappenplannen voor thuis, voor al onze producten. We hebben bijvoorbeeld ook nieuwe maskers van Milu aangeschaft, die heel gebruiksvriendelijk zijn en gemakkelijk thuis gebruikt kunnen worden. En daarnaast hebben we ook allerlei tutorials opgenomen over hoe je bepaalde producten moet aanbrengen: hoe kun je je huid het beste reinigen, hoe doe je een peeling of hoe breng je een masker aan? We postten sowieso al zo’n drie keer in de week berichten op onze social media kanalen, maar in deze coronatijd deden we dat nog vaker. We hebben gemerkt dat vooral die filmpjes en de extra informatie die we deelden enorm worden gewaardeerd. Daarom hebben we besloten dat we daar, ook nu we gewoon weer geopend zijn, beslist mee doorgaan.’

  Work-out voor je huid
  Om je huid weer in conditie te krijgen, kan deze wel een goede work-out gebruiken. ‘Een mechanische bindweefselmassage met de icoone® Laser is daar een heel fijne manier voor’, vertelt Margo enthousiast. ‘Een ‘gewone’ bindweefselmassage kan soms pittig zijn om te ondergaan, maar deze behandeling voelt juist heel prettig. En tóch is het heel effectief tot in de diepe lagen van je huid. Zelfs de meest kwetsbare huid, zoals bijvoorbeeld je oogleden, kunnen worden behandeld. Door de verschillende technologieën die je met de icoone® Laser kunt inzetten, kunnen we de behandeling heel gericht op verschillende indicaties en locaties toepassen en echt maatwerk garanderen, zowel op het gezicht als op het lichaam. Hierbij kun je denken aan rimpels, vetophopingen, verslapte huid en cellulite, en zelfs bij spierpijn, lymfoedeem, lipoedeem, brandwonden en littekens!’

  Behandelingen op maat
  Is er iets met jouw huid aan de hand? Original Skin biedt oplossingen voor allerlei huidaandoeningen. Of het nu gaat om acne, couperose, rosacea, eczeem, pigmentvlekken of steelwratjes, er kan altijd een behandelplan, voor je gezicht én lichaam, worden opgesteld om jouw huid te verbeteren. Maar ook als je geen huidproblemen hebt, behandelen de specialisten je graag.
  Wist je trouwens dat je ook voor permanente make-up en ontharen bij Original Skin aan het juiste adres bent? Daarnaast werkt Original Skin ook nog nauw samen met een cosmetisch arts, die je advies geeft op het gebied van injectables, medische peelings en de medische lijn van Zein Obagi.

  Praktijk gespecialiseerd in huidverbetering
  Original Skin is geen gewone schoonheidssalon, maar een praktijk gespecialiseerd in huidverbetering, gevestigd in Amersfoort Vathorst. Je kunt er terecht voor allerlei behandelingen en elke behandeling wordt vakkundig op jouw huid afgestemd. Dit start uiteraard bij de huidanalyse. Samen met jou wordt bekeken wat in jouw situatie mogelijk én gewenst is. Vervolgens wordt in overleg met jou een persoonlijk behandelplan opgesteld. Coaching, begeleiding en oplossingsgericht denken zijn belangrijke pijlers. De praktijk werkt samen met een cosmetisch arts voor injectables en voor huidverjonging maken de huidspecialistes gebruik van producten van hannah, ZO Skin, Health by Zein Obagi, Obagi Medical, 2B Biopeeling en VI Derm. Tevens is Original Skin aangesloten bij ANBOS, de brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply