Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wees lief voor je huid
  Rate this post

  Of je het nu leuk vindt of niet, de tijd heeft invloed op de je huid. Je wordt nu eenmaal ouder en dat heeft ook zijn invloed op je huid. Aan dit proces valt niet te ontkomen, maar je kunt er natuurlijk wel van alles aan doen om je huid actief te houden. Het fysiologisch evenwicht van je huid kun je namelijk wel beschermen en herstellen.

  Huidveranderingen zijn het uiteindelijke, zichtbare resultaat van een kettingreactie die jaren geleden heeft plaatsgevonden op cellulair niveau. Zonschade is daar een heel duidelijk voorbeeld van. Dit geldt niet alleen voor je gezichtshuid, maar ook voor de rest van je lichaam. Daarom is het ook zo belangrijk om aandacht aan de rest van je lijf te besteden. Bij Studio Estetica zijn er tal van behandelingen die helemaal kunnen worden afgestemd op jouw huidtype, eventuele huidproblemen en behoeftes. Het is niet alleen heel goed voor je huid, maar ook nog eens een ongekende gevoelsbeleving van pure wellness en ontspanning!

  Oplossing voor elk probleem
  Een speciale anti-oxidantenbehandeling richt zich op het verouderingsproces van de huid. De huidcellen worden van nieuwe energie voorzien door hun stofwisseling te stimuleren en vrije radicalen te bestrijden. Is je huid erg droog en schilferig, dan kan een verfrissende pakking op basis van natuurlijke ingrediënten een uitkomst zijn. Deze gaat vermoeidheid en ophoping van vocht tegen doordat het de microdoorbloeding aanpakt. Wellicht heb je geen droge huid, maar juist last van acne op je rug. Met een rugbehandeling gaat de aandacht specifiek uit naar het zuiveren en detoxen van het ruggebied.

  Diverse behandelingen
  Heb je last van striae? Deze ontsierende littekentjes zijn te wijten aan een vermindering van elasticiteit in het bindweefsel. Een van de meest voorkomende oorzaken zijn lokale gewichtstoenamen, bijvoorbeeld door een ­zwangerschap, waardoor er microtrauma’s ontstaan. Door de behandelingen te richten op het verhogen van de elasticiteit, het bevorderen van de afvoer van stoffen en de bescherming van bloedcirculatie, kan schade voorkomen en verminderd worden. Je kunt striae ook voorkomen door al tijdens de zwangerschap aandacht aan je huid te besteden. De Thalasso therapie, met Dode Zeezouten en/of algen, gecombineerd met de Balneotherapie of modderpakkingen, is hier uitermate geschikt voor. Of je nu kiest voor een gepersonaliseerde peeling, massage, Seno 3D, algen, ­modderpakking, balneotherapie of thermofangobehandeling, het zijn stuk voor stuk therapieën die een weldaad zijn voor je huid en dikwijls ook voor een stuk ontspanning zorgen. Neem contact op met Studio Estetica om te ontdekken wat het instituut voor jou kan betekenen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply