Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wees lief voor je voeten

  Wij vrouwen zijn niet altijd even lief voor onze voeten. We kopen onze schoenen vooral om hun uiterlijk en niet vanwege hun comfort. Ze zijn daardoor nogal eens te klein, te krap of voorzien van hoge hakken. En daar worden onze voeten niet blij van!

  Mooie pump staan natuurlijk ontzettend elegant, maar ze zijn een kwelling voor je voeten. Je voet glijdt automatisch naar voren in de schoen, waardoor je kans loopt op ingroeiende teennagels, eeltvorming of blaren. Die eeltvorming kan zelfs uitmonden in pijnlijke likdoorns. Het spreekwoord ‘Wie mooi wil gaan, moet pijn doorstaan’ is dan ook beslist van toepassing op onze schoenen.
  Medisch pedicure Mirjam Venema ziet in haar centrum veel narigheid die voortkomt uit verkeerd schoeisel. ‘Het is beslist een fabel dat je je schoenen moet uitlopen. Eigenlijk is het andersom: je voeten passen zich aan aan je schoenen. Met alle gevolgen van dien. Gelukkig kan ik er veel aan doen om ervoor te zorgen dat je weer pijnvrij kunt lopen. Ik kan likdoorns verwijderen, ingroeiende teennagels verzorgen en ortheses, drukvrij materialen ten behoeve van je voet, aanmeten. Dat geeft veel verlichting, maar je voeten worden pas écht blij van schoenen waar ze de ruimte krijgen die ze nodig hebben.’

  Totaalpakket

  Voor de verzorging van je voeten, maar ook met voetproblemen kun je al 15 jaar terecht bij Venema Podologiecentrum. Het totaalpakket van het Venema Podologiecentrum omvat podologische correctiezolen, pedicure, medisch pedicure, manicure, nagelregulatie, teenortheses en verzorgingsproducten voor voeten en handen.
  Venema Podologiecentrum is aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply