Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wees lief voor je voeten
  Rate this post

  Met de komst van het koudere weer verstop je je voeten vaak in warme sokken, stevige schoenen en hoge laarzen. Het klinkt misschien gek, maar dat heeft gevolgen voor je voeten in vaak negatieve zin. En dat hebben ze niet verdiend. Ze moeten je immers de hele dag dragen en overal naartoe brengen.

  Hoe gek het ook klinkt: de kans op zweetvoeten is daardoor in de winter groter dan in de zomer. Met zweetvoeten vergroot je de kans op kloven, eelt én schimmelinfecties. Ze kunnen ook de oorzaak zijn van andere, vervelende voetklachten: wintervoeten. Zweetvoeten zijn vochtig en koelen daardoor sneller af. De vaten vernauwen waardoor de bloedtoevoer naar de voeten verslechtert. Zodra je weer een beetje opwarmt, wordt er bloed naar je voeten gestuurd die dat door de vernauwde vaten niet kunnen verwerken. Het resultaat is branderige en jeukende voeten en tenen. Wintervoeten kunnen ook veroorzaakt worden bepaalde ziektes, hormonen en roken.
  Je voeten kunnen dus wel wat extra verzorging van een professional gebruiken om dergelijke klachten te behandelen of te voorkomen. Kirsten Driessen ís zo’n professional: ‘In 2017 ben ik gediplomeerd pedicure en ik ben bezig om mij verder te specialiseren tot medisch pedicure. Omdat ik aangesloten ben bij Provoet, ben jij ervan verzekerd dat je bij een pedicure komt die goed is opgeleid en zich blijft doorontwikkelen. Je bent bij mij aan het juiste adres voor voetklachten die dit seizoen met zich meebrengt, maar daarnaast natuurlijk ook voor allerlei andere voetproblemen. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat jij minder klachten ervaart. Dat doe ik door goed naar je klachten te luisteren. Wanneer je niet naar de salon kunt komen, kom ik ook bij je aan huis.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply