Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wees weer trots op je eigen spiegelbeeld
  Rate this post

  Afvallen: voor weinig mensen een hobby, maar we willen wel graag resultaat. De bekende elementen om gewicht te verliezen, zijn discipline, aangepaste eetpatronen en veel sporten. Maar daar heb jij als drukke moeder toch helemaal geen tijd voor? Kan het ook anders?

  Natuurlijk is het altijd gezond en belangrijk om verantwoord te eten en voldoende te bewegen. Maar als bij jou op deze manier de kilo’s maar niet willen verdwijnen, dan is er toch een andere aanpak nodig.

  Niet minder, maar anders eten
  Eline Eijkelhoff van Your Slim Body werkt met PowerSlim. Dit is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. PowerSlim is géén dieet, maar een manier van leven waarbij je niet mínder, maar ánders leert eten onder begeleiding. PowerSlim heeft tal van lekkere recepten en is gebaseerd op een koolhydraatarm dieet waarbij je 6 maaltijden per dag eet. Dit zorgt er voor dat je geen honger hoeft te lijden en het gemakkelijk is om gevarieerd te eten. Het is dus nooit saai!
  Een ander groot voordeel van het programma is dat het zó ontwikkeld is, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Dus ook als je bijvoorbeeld een gezin hebt of vaak op reis bent voor je werk. Gun jezelf een gezond lijf en wees (weer) trots op je eigen zelfbeeld. Met PowerSlim en de beleiding van Eline zorg je voor een juiste balans in gezond eten en een gezellig en energiek leven!

  ‘Ik heb mijn oude kleding de deur uit gedaan’
  Het begon met het moment dat ik een oude bekende zag. Ik draaide me om zodat hij mij niet zou zien. Ik wilde gewoon zo niet gezien worden door iemand die ik al een lange tijd niet gezien had. Ik merkte dat ik mezelf echt begon te schamen voor hoe ik eruitzag. Het werd tijd om hier wat aan te doen. Niet alleen omdat ik mezelf schaamde, maar ook omdat ik gewoon niet achter mijn kinderen aan kon rennen. Mijn jongste is 6 jaar en dat had ik dus nog nooit gedaan. Via Facebook had ik gezien dat de zus van een vriendin het PowerSlim programma had gevolgd. Voordat ik het wist, had ik een afspraak en zat ik bij mijn PowerSlim coach. Ik ging na het gesprek naar huis met een doos vol producten van PowerSlim, die lekker bleken te zijn. Mijn coach is echt geweldig! Ik kon bij haar terecht met vragen over wat ik het beste kon doen op bijzondere dagen of wanneer ik uit eten ging. Samen bekeken we de menukaart en ze gaf mij advies over wat ik dan het beste kon nemen. Het leuke was, dat niet alleen ik maar we samen blij waren bij mijn geboekte successen! Ik ben nog niet klaar, maar ik merk aan alles dat ik nooit meer terugga naar hoe ik was. Ik voel me nu zó goed. Gewoon kunnen shoppen waar je maar wil en achter mijn kinderen aan rennen, dat is zo heerlijk. Ik heb al mijn oude kleding de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen.

  Rosalie van Ganzewinkel (44 jaar) uit Rijen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply