Rate this post
 • (W)eet je gezond!
  Rate this post

  Je fitter, energieker en vitaler voelen, alleen door anders te gaan eten? Je gezondheid in eigen hand nemen? Met minder / geen medicijnen toekunnen? En je overtollige kilo’s kwijtraken of juist aankomen? Het is mogelijk!

  Dagelijks zie ik mensen in mijn praktijk die tobben met hun gezondheid, gewicht of energieniveau. Ingrijpen door middel van medicijnen is dan echter lang niet altijd noodzakelijk. Veel van deze klachten kun je namelijk zelf beïnvloeden door je voeding eens onder de loep te nemen!

  Je bent wat je eet
  Vaak denken we dat we gezond eten. Maar veel van wat we eten is bewerkt en levert niet de voedingsstoffen die we echt nodig hebben. Bovendien eten we vaak te veel en in de verkeerde combinaties, waardoor de samenstelling van onze maaltijden uit balans is. Dit alles met een verminderde gezondheid als gevolg. Goede voeding is dan ook meer dan alleen het laten staan van alle (ongezonde) tussendoortjes, kant-en-klaarproducten en suiker; het moet iets toevoegen. Oftewel: als je toch iets eet, pak dan iets goeds! Het gaat erom ervoor te zorgen dat je aan de ene kant alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt om gezond te worden c.q. te blijven en aan de andere kant alle voedingsmiddelen uit je eetpatroon laat die je klachten verergeren. Zo komt je lichaam weer in een gezonde balans, waardoor je je op alle fronten beter gaat voelen.

  Kleine aanpassingen
  En dat is eenvoudiger dan je denkt! Een paar kleine aan­passingen in wat je dagelijks eet kunnen al een wereld van verschil maken voor hoe je je voelt en hoe je eruit ziet. En dat met normale producten uit de supermarkt als groente, fruit, zuivel, noten, vlees, vis, gevogelte en eieren. Geen maaltijdvervangers, ingewikkelde menu’s of calorieën tellen, maar een andere manier van eten; lekker en gezond! En uiteraard ook goed te combineren met een gezin of onregelmatige werktijden.

  Persoonlijk advies
  De sleutel tot het succes is werken met een uniek, persoonlijk voedingsadvies of leefstijlplan dat is afgestemd op de behoeften van jouw lichaam en passend bij jouw leven. Daarmee breng je op een eenvoudige en doeltreffende manier je hormoonhuishouding en stofwisseling weer in balans en voel je je al snel energieker, gezonder en vitaler!

  Inmiddels heb ik hier al honderden mensen mee geholpen. Ook jou begeleid ik hierin graag! Neem daarom gerust contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply