Rate this post
 • Weet je niet wat je wilt?
  Rate this post

  Mijn verlangen is mensen te begeleiden op de weg terug naar zichzelf. Soms is het heel duidelijk dat je in een ongezonde situatie bent opgegroeid. Vaak lijkt alles goed gegaan. Toch zijn er dingen gebeurd waardoor je niet jezelf kon blijven. Je merkt dat je het moeilijk vindt keuzes te maken en gezonde grenzen te stellen, en je mist contact met jezelf. Je weet niet wie je bent en wat je wilt.

  Rising Hope staat voor het vinden van nieuwe hoop. Je leert de leugens ontdekken waarvan je altijd hebt gedacht dat ze waar zijn. Je krijgt steeds meer inzicht in een andere waarheid (waar je niet jezelf kon blijven). Deze waarheid geeft je de mogelijkheid je denken te veranderen en nieuwe keuzes te maken. Hierdoor gaat ook je handelen veranderen en kom je steeds meer in contact met jezelf. Dit geeft je steeds meer de vrijheid te leven zoals jij bent bedoeld.

  Ik begeleid je graag in je zoektocht naar wie jij bent en wat jij wilt, waardoor je een gezond zelfbeeld kunt ontwikkelen. Door het in contact zijn met jezelf, ga je vrede, vreugde, blijdschap en nieuwe energie ervaren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply