Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weet jouw partner wel genoeg over jou?
  Rate this post

  Stel, je woont samen met je partner en jullie hebben een koopwoning, waar jullie beiden voor de helft aan hebben meebetaald. Stel nou dat jullie geen afspraken hebben gemaakt over jullie nalatenschap en jouw partner komt te overlijden. Dan gaat de helft van jullie huis volgens het wettelijk erfrecht naar de familie van je partner. Dat had je niet verwacht…

  Ander voorbeeld. Je bent alleenstaand en bent nog niet van plan om te overlijden. Maar stel dat dat onverhoopt wél gebeurt, weet jouw familie dan wel of je al of niet schulden hebt, aan wie je wat wil nalaten, waar je bankrekening­afschriften zijn, waar je huisdier heen moet en wat er met je Facebookaccount moet gebeuren? Dat zijn zo van die dingen waar je niet vaak bij stilstaat.

  Verrassingen voorkomen
  Van alle Nederlanders praat liefst 70% niet over de eigen nalatenschap, en dat is jammer, want erover praten kan veel onduidelijkheden en onaangename verrassingen voorkomen. Als je niet praat over jouw nalatenschap en wensen, dan weet jouw partner daar ook niets van.

  Werk uit handen nemen
  Monique Janssen is sinds 2012 erkend Nalatenschaps­Makelaar en helpt met alles op het gebied van nalatenschappen. Je kunt haar inschakelen als een naaste is komen te overlijden, maar ook om jouw eigen wensen te bespreken. Ze geeft de mogelijkheden aan, geeft tips en kan zaken voor je regelen. Zo kan ze veel werk uit handen nemen.

  Wil je meer weten of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply